Ο Παναγιώτης Δημητριάδης υποψήφιος με τον Θ.Παπαδόπουλο στη "Δημοκρατική Ενότητα" - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Παναγιώτης Δημητριάδης υποψήφιος με τον Θ.Παπαδόπουλο στη "Δημοκρατική Ενότητα"


Ο Παναγιώτης Δημητριάδης μετά από μια επιτυχημένη θητεία στο πλευρό του Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου είναι και πάλι υποψήφιος κοντά του.
Αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ύφους ανανέωσης, απέχοντας από κάθε είδους παλαιού τύπου κομματικών αντιλήψεων, αντιπροσωπεύοντας πλήρως την παράταξη της Δημοκρατικής Ενότητας.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη

Είναι ένας εκ των σημαντικών εκπροσώπων της γενιάς του, με πλούσιο βιογραφικό, ιδίως σε ζητήματα ψηφιακής πολιτικής, νεολαίας και ευπαθών ομάδων.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Νέο Ρύσιο. Είναι 32 χρονών, παντρεμένος με την Τουλίκα Σοφία και είναι ευτυχείς γονείς της Χρυσής.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Α.Π.Θ. Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού “Πολιτική Ιστορία και Στρατηγικές Σπουδές” του Α.Π.Θ και του μεταπτυχιακού “Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού” του Πανεπιστημίου

Μακεδονίας, όπου εξειδικεύτηκε στο σχεδιασμό πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους νέους και τον πολιτισμό.

Έχει εργαστεί επί τριετία ως συντονιστής του Τομέα Διεθνούς Προστασίας της Υπηρεσίας Ασύλου, του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ενώ πλέον αποτελεί στέλεχος διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Μουσείου  Τεχνολογίας και Διάδοσης Επιστημών “Νόησις”.

Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λαογραφικού Συλλόγου Ν. Ρυσίου “Η Αρετσού”, της Επιτροπής για τη σύσταση του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης και συνεχίζει ως ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου ΑμεΑ “Άγιος Αναστάσιος ο Πέρσης”, που εδρεύει στον Τρίλοφο.