Τρίλοφος: Ανεξέλεγκτη ρίψη ογκωδών απορριμμάτων καταγγέλλει η Κοινότητα – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Ανεξέλεγκτη ρίψη ογκωδών απορριμμάτων καταγγέλλει η Κοινότητα – Τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης 


Την αντίδραση της Κοινότητας Τριλόφου προκαλεί το φαινόμενο της παράνομης ρίψης ογκωδών αντικειμένων, απορριμμάτων, ακόμη και μπάζων, σε σημεία εκτός του οικισμού, προς τη θέση «Μηδέν», σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τους υπάρχοντες κάδους απορριμμάτων. 

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος της Κοινότητας Αικατερίνη Λιόλιου, «πρόκειται για επαναλαμβανόμενη ασυνείδητη πρακτική επιτήδειων που ρυπαίνουν ανεξέλεγκτα το αστικό περιβάλλον, καθώς απορρίπτουν πάσης φύσεως αντικείμενα δημιουργώντας μικρές παράνομες χωματερές. Τέτοιες απαράδεκτες πρακτικές είναι δείγμα κοινωνικής ανευθυνότητας», δηλώνει η κ. Λιόλιου, προσθέτοντας πως «είναι πραγματικά θλιβερό να αντικρίζουμε αυτές τις εικόνες ντροπής στην Κοινότητά μας».


Παράλληλα απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα, χωρίς προηγουμένως να έχουν ενημερώσει την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης.

Υπενθυμίζεται ότι για την αποκομιδή όλων των ογκωδών αντικειμένων μπορούν οι πολίτες να απευθύνονται στον Δήμο, ώστε η αποκομιδή να γίνεται προγραμματισμένα, σε προσυνεννοημένη ημέρα και ώρα. 

Αυτό μπορεί να γίνει με ένα τηλεφώνημα στο 2310 467110.