Τρίλοφος: Αγανάκτηση προκαλούν οι εκτεταμένοι βανδαλισμοί σε παιδική χαρά - (ΦΩΤΟ) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τρίλοφος: Αγανάκτηση προκαλούν οι εκτεταμένοι βανδαλισμοί σε παιδική χαρά - (ΦΩΤΟ)


Στον βανδαλισμό της παιδικής χαράς η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Μ. Αλεξάνδρου στον Τρίλοφο προχώρησαν άγνωστοι, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές σε παιχνίδια και στο δάπεδο.

Η δημοτική αρχή με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών προχώρησε άμεσα στην αντικατάσταση των παιχνιδιών (κούνιες) που είχαν καταστραφεί. 
Θα ακολουθήσει η αποκατάσταση του δαπέδου στο οποίο προκλήθηκαν μεγάλες τρύπες, ενώ θα επανατοποθετηθούν τα παγκάκια που ξηλώθηκαν σε άλλο κοινόχρηστο χώρο.

Η πρόεδρος της Κοινότητας Τριλόφου Αικατερίνη Λιόλιου εκφράζει τη λύπη και την δυσαρέσκειά της για το περιστατικό και δηλώνει πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές και δεν αρμόζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν άμεσα με την Κοινότητα Τριλόφου, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο 2392330210 στην περίπτωση που διαπιστώνουν φθορές σε παιδικές χαρές, ή άλλους κοινόχρηστους χώρους ώστε να λαμβάνονται άμεσα μέτρα για την ασφάλεια όλων όσων τους χρησιμοποιούν.





.