ΧΑΤ ΤΡΙΚ & Godsleep & PsychoBreak στο Lake Mode Festival στο Φράγμα Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΧΑΤ ΤΡΙΚ & Godsleep & PsychoBreak στο Lake Mode Festival στο Φράγμα Θέρμης


ΧΑΤ ΤΡΙΚ & Godsleep & PsychoBreak στο Lake Mode Festival !H συναυλία των ΧΑΤ ΤΡΙΚ στο WE μεταφέρεται 1 Ιουλίου στο Lake Mode Festival.



ΧΑΤ ΤΡΙΚ

Ακολουθεί το μήνυμα από την διοργάνωση:
Μετά από απαίτηση του κοινού να δει το καταραμένο τρίο σε εξωτερικό χώρο και όχι σε εσωτερικό χώρο μέσα Ιουνίου, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το επερχόμενο live από το WE στο Lake Mode. 
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Φράγμα Θέρμης το Σάββατο 1 Ιουλίου. Τα μέχρι τώρα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Οποίος/α θέλει να επιστρέψει τα εισιτήρια λόγω αλλαγής του χώρου και της ημερομηνίας μπορεί να στείλει μήνυμα στο we@weskg.gr . Σύντομα περισσότερες ανακοινώσεις από το Lake Mode. Μείνετε συντονισμένοι.

Godsleep

Heavy και fuzzy κιθάρες, δυνατά μπασοτύμπανα και μοναδικά γυναικεία φωνητικά, τα οποία ποικίλλουν από μελωδίες που στοιχειώνουν μέχρι κραυγές που σκίζουν το λαιμό! 

Αυτά είναι τα βασικά συστατικά του μουσικού molotov cocktail των Godsleep. 

Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ τους "Lies to survive", έρχονται το Σάββατο 1 Ιουλίου με σκοπό να… γκρεμίσουν το Φράγμα Θέρμης!

➭Εισιτήρια Early-Bird 10€ στο  https://cometogether.live/event/291
Εισιτήρια Hard-Copy 12€ στα καταστήματα: Ηλιοτρόπιο / Διώροφον / Brunch-Box / Crib 23 #χατ_τρικ #xat_trik #lakemodefestival #festival#outdoors #fragma #thermi #thessaloniki

Δήμος Θέρμης & Lake Mode Festival & Πολιτισμός-Αθλητισμός Δήμου Θέρμης