Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην κοινότητα Καρδίας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 8 Ιουνίου στην κοινότητα Καρδίας//Ανακοίνωση


Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου σε ολόκληρη την  κοινότητα Καρδίας λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν. Η διακοπή θα λάβει χώρα από τις 08:00΄  έως τις 10:00΄.

Επίσης την Πέμπτη 8 Ιουνίου και κατά τις ώρες από τις 08:00΄ έως τις 14:30΄ έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος  λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν, συγκεκριμένα οι καταναλωτές οι οποίοι βρίσκονται σε τμήμα της κοινότητας Καρδίας περιμετρικά των οδών: ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ, Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α ‘, ΝΙΚΗΣ, ΡΟΔΟΥ, ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, συμπεριλαμβανομένων των : ΤΑΚΑΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ κα.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν εάν περιστρέφονται όπως πριν.