Θέρμη: Ανοιχτό για το κοινό από τις 23 Μαΐου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Ανοιχτό για το κοινό από τις 23 Μαΐου το Πάρκο Κυκλοφοριακής ΑγωγήςΤο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Π.Κ.Α.) του Δήμου Θέρμης ανοίγει για το κοινό στις 23 Μαΐου και θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Οκτώβριο 2023.


Το κοινό μπορεί να το επισκέπτεται απογευματινές ώρες, ενώ τα πρωινά και μέχρι τη λήξη της σχολικής χρονιάς, το Π.K.A. θα παραμένει ανοιχτό για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων. 

Τα τελευταία χρόνια το Π.Κ.Α. έχει κερδίσει του δημότες της Θέρμης, κι όχι μόνο, οι οποίοι το επιλέγουν συνειδητά για τον εκπαιδευτικό ρόλο που επιτελεί αλλά και για τις ασφαλείς ποδηλατοβόλτες των παιδιών τους. 

Η χρήση ποδηλάτων και εξοπλισμού είναι δωρεάν για τους μικρούς επισκέπτες που δεν διαθέτουν δικό τους ποδήλατο ή κράνος.

Ο Δήμος Θέρμης επενδύει στη νέα γενιά έχοντας όραμα και στόχο ένα καλύτερο μέλλον με λιγότερα τροχαία ατυχήματα και περισσότερη ασφάλεια. 

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 27 Μαΐου, σε συνεργασία με την EMA AE – Continental ελαστικά, θα φιλοξενηθεί στο Π.Κ.Α. μια ομάδα παιδιών από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να συμμετάσχουν σε μια βιωματική δράση κυκλοφοριακής αγωγής. 

Επίσης, το Σάββατο 3 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, θα διεξαχθεί για τους μικρούς φίλους επισκέπτες του Π.Κ.Α. κλήρωση ενός ποδηλάτου με κράνος.


Ωράριο λειτουργίας του ΠΚΑ για το κοινό:

Μάιος & Ιούνιος, 
  • Δευτέρα – Παρασκευή, 18:00-21:00, 
  • Σάββατο 3 Ιουνίου 18:00-21:00.

Ιούλιος, 
  • Δευτέρα – Σάββατο, 18:30–21:30.

Το πρόγραμμα λειτουργίας για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο & Οκτώβριο θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.