Πώς θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου Θέρμης ενόψει των Εκλογών της 21ης Μαΐου – Μάθε που ψηφίζεις - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του δήμου Θέρμης ενόψει των Εκλογών της 21ης Μαΐου – Μάθε που ψηφίζεις


//Ανακοίνωση Δήμου Θέρμης


Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργούν υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, με στόχο την πληροφόρηση και τη διευκόλυνση των εκλογέων και των δικαστικών αντιπροσώπων. 

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 19/05 η Οικονομική υπηρεσία (2ο χιλ. Θέρμης Τριαδίου) θα παραμείνει ανοιχτή από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ για την εξυπηρέτηση των δικαστικών Αντιπροσώπων.

Το Σάββατο 20/05 το Δημαρχείο Θέρμης (Δημοκρατίας 1, Θέρμη) θα παραμείνει ανοικτό από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθώς και η Οικονομική Υπηρεσία κατά το ίδιο ωράριο για την εξυπηρέτηση των δικαστικών αντιπροσώπων.

Την Κυριακή 21/05, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ το Δημαρχείο θα παραμείνει ανοιχτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.


Παράλληλα την ίδια μέρα, από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ θα παραμείνουν ανοιχτές οι Κοινότητες:  

  • Τριλόφου
  • Βασιλικών
  • Νέου Ρυσίου
  • Νέας Ραιδεστού
  • Πλαγιαρίου

Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα παραμείνουν ανοιχτές οι Κοινότητες:

  • Περιστεράς
  • Ταγαράδων
  • Αγίου Αντωνίου
  • Κάτω Σχολαρίου
  • Καρδίας

Το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου του Δήμου Θέρμης βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών με τις τηλεφωνικές γραμμές 2313300750,-751,-752,-755,-757 όπου μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και για την εξυπηρέτησή τους.

Επίσης, οι πολίτες για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Θέρμης: 2313300736 και 2313300701.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2023, τα ΚΕΠ δεν θα είναι ανοιχτά.



Τα Εκλογικά Τμήματα για τον Δήμο Θέρμης, όπως έχουν καθοριστεί σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 298241(5002)/03-05-2023 (ΑΔΑ: 6ΝΟ37ΛΛ-Ο4Β) απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης και μπορείτε να τα δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.thermi.gov.gr



ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ :

https://www.thermi.gov.gr



Που ψηφίζουμε


Επίσης, στην ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμης υπάρχει αναρτημένο ειδικό πεδίο με τίτλο «Εκλογές 2023 – Μάθε πού ψηφίζεις» που παραπέμπει στη σχετική ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών (δείτε στον σύνδεσμο: https://mpp.ypes.gov.gr/), με στόχο την άμεση ενημέρωση και διευκόλυνση των πολιτών σχετικά με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός τους.

Σε αυτή την εφαρμογή https://www.thermi.gov.gr/
ο πολίτης συμπληρώνει με τα προσωπικά του στοιχεία τη φόρμα (επώνυμο, όνομα, όνομα πατέρα, όνομα μητέρας και ημερομηνία γέννησης) και έτσι μαθαίνει αυτομάτως το πού ψηφίζει.