Εθελοντική αιμοδοσία σε Βασιλικά (Τετάρτη 17/05) και ΚΑΠΗ Θέρμης (Τετάρτη 31/05/2023) - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εθελοντική αιμοδοσία σε Βασιλικά (Τετάρτη 17/05) και ΚΑΠΗ Θέρμης (Τετάρτη 31/05/2023)






Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, το Κοινωνικό Φαρμακείο και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Χατζηδημητρίου Φανή σας προσκαλούν στις εθελοντικές αιμοδοσίες που θα διοργανωθούν τον μήνα Μάιο.

Ειδικότερα, θα διεξαχθεί εθελοντική αιμοδοσία

την Τετάρτη 17/05/2023 το απόγευμα

στα Βασιλικά από τις 16:00 έως 19:30 στο κτίριο της Κοινότητας Βασιλικών, με την συνεργασία της Προέδρου κ. Γιαννιού Όλγας.
Παράλληλα με την αιμοδοσία, το προσωπικό του ΚΔΑΠ Βασιλικών θα βρίσκεται στην πλατεία για να προσφέρει την δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά.

Έπειτα, την σκυτάλη θα αναλάβει η Θέρμη και θα διοργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία

την Τετάρτη 31/05/2023 το πρωί από τις09.00-13.00 ► στο κτίριο του ΚΑΠΗ της Θέρμης.

Η αιμοδοσία είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που αφορά όλους μας. Η έγκαιρη πρόσβαση σε μετάγγιση αίματος από μονάδα που έχει ληφθεί μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας συνιστά μέτρο εξοικονόμησης ζωής. Δίνοντας αίμα, βοηθάμε να σωθούν έστω και 3 ζωές με μια μονάδα αίματος. 
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια ευγενή πράξη, και οι αιμοδότες δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και την κοινωνική ευθύνη απέναντι στο ανθρώπινο σύνολο.

Σας προσκαλούμε όλους να στηρίξετε αυτόν τον σκοπό. Για τους πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν τις ανάγκες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Φαρμακείου θα υπάρχουν ειδικά κουτιά συλλογής φαρμάκων. Στους αιμοδότες, με την ευγενή χορηγία του Δήμου Θέρμης, θα διανεμηθούν δωρεάν μπρελόκ που θα αναγράφουν την ομάδα αίματος τους.