Κύπελλο Ελλάδας: Συμφωνία με την ΕΠΟ για τελικό με 1.000 φιλάθλους αποκαλύπτει ο δήμαρχος Σοσνόβιεκ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κύπελλο Ελλάδας: Συμφωνία με την ΕΠΟ για τελικό με 1.000 φιλάθλους αποκαλύπτει ο δήμαρχος Σοσνόβιεκ



Πολωνός δημοσιογράφος αποκάλυψε πριν δύο μέρες ότι η ΕΠΟ είναι σε συζητήσεις για να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας στο Σοσνόβιεκ και η επιβεβαίωση έρχεται τώρα από τον δήμαρχο της πόλης, Αρκάντιους Τσεσνίκι, ο οποίος έκανε λόγο για συμφωνία ώστε να γίνει εκεί ο αγώνας παρουσία μέχρι και 1.000 ατόμων.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πολωνικής πόλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και είπε τα εξής…

«Συμφωνήσαμε να διεξαχθεί ο τελικός στο Arcelor mittal park με την παρουσία μέχρι 1000 φιλάθλων. Στόχος μας είναι να διαφημίσουμε το σύγχρονο αθλητικό κέντρο μας και το γήπεδο.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή να φιλοξενήσουμε τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς ομάδες γιατί υπάρχουν Πολωνοί παίκτες που παίζουν στη χώρα σας. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Το κάνουν και οι Ισπανοί, να παίζουν τελικό σε άλλη χώρα.

Εμάς μας ενδιαφέρει αυτός ο αγώνας, γιατί θέλουμε να διαφημίσουμε το νέο αθλητικό μας κέντρο που περιλαμβάνει το γήπεδο, το κλειστό γήπεδο που φιλοξένησε αγώνες της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Πολωνίας και θα φιλοξενήσει της ομάδας βόλεϊ, ενώ έχει και μία αίθουσα χόκεϊ. Θέλουμε να το κάνουμε όσο πιο γνωστό γίνεται γιατί είναι από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα.

Έχουν γίνει συζητήσεις της ΕΠΟ με την πολωνική Ομοσπονδία και περιμένουμε την απόφαση την ΕΠΟ την Παρασκευή (12/5). Η συμφωνία είναι για παρουσία 1.000 ατόμων με διαπίστευση λόγω του τοπικού, αυστηρού νόμου.

Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω η εθνική Πολωνίας με τον Σάντος, ο οποίος έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, να πετύχει κάποια στιγμή αυτό που πέτυχε και η εθνική Ελλάδας το 2004».