Τα outfits που θα μας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Τα outfits που θα μας βάλουν σε ανοιξιάτικο mood

 

Μπαίνοντας επίσημα στην αγαπημένη μου περίοδο, την άνοιξη, η διάθεση και κατ’ επέκταση τα outfits αλλάζουν. 


Η ανάγκη μας για χρώματα και πειραματισμούς αυξάνεται, με αποτέλεσμα να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να φτιάξουμε όμορφα looks. 

Βέβαια, καθώς βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο, συνηθώς δυσκολευόμαστε να συνδυάσουμε πιο βαριές υφές με πιο ανάλαφρες. 

Για να βοηθήσουμε την κατάσταση και να μπεις εύκολα σε ανοιξιάτικο mood έχουμε συγκεντρώσεις τα πιο χρήσιμα tips, που θα κάνουν τα look σου να ξεχωρίζουν.

Εάν χρειαζόταν να διαλέξουμε ένα και μοναδικό ρούχο που θα ολοκλήρωνε όλα τα ανοιξιάτικα μας outfit, αυτό σίγουρα θα ήταν ένα blazer

Η ιδανικότερη επιλογή είναι ένα oversized blazer, σε κάποιο ουδέτερο ή παλ χρώμα. Αυτόματα θα αναβαθμίσει κάθε look και είναι το ιδανικό πανωφόρι τόσο για τις πιο ζεστές μέρες, όσο και για τις πιο κρύες, αφού μπορείς να κάνεις υπέροχο layering.

Pinterest
 
 
Αφου, λοιπόν, είπαμε τη μαγική λέξη aka layering, νομίζω πως ήρθε και η ώρα να το εντάξεις στα ανοιξιάτικα outfits. 

Επέλεξε, βαριά ρούχα, όπως ένα αμάνικο πουλόβερ, και συνδύασε τα με πιο ανάλαφρα, όπως ένα πουκάμισο ή ένα λεπτό μπλουζάκι, ώστε να μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις στοιχεία του look.

 Pinterest

Ένα από τα πιο efortless μεταβατικά outfits είναι ο συνδυασμός ενός πουλόβερ με μια μακριά σατέν φούστα. Είναι ότι χρειάζεσαι για να δείχνεις στυλάτη αλλά ταυτόχρονα να είσαι και άνετη. 

Με το σωστό styling μπορείς να το προσαρμόσεις σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο. Αν θες να το κάνεις πιο casual μπορείς αντί για πουλόβερ να βάλεις ένα φούτερ.

Pinterest

Οι ζακέτες έχουν εδραιωθεί για τα καλά στην καθημερινότητα μας. Αξιοποίησε τες για αυτήν την μεταβατική περίοδο και φτιάξε υπέροχα και βολικά καθημερινά looks. 

Πρόσθεσε μια ζακέτα επάνω από ένα t-shirt ή ένα πιο ανάλαφρο φόρεμα και αυτόματα θα μπεις σε ανοιξιάτικο mood, φτιάχοντας πολλά και διαφορετικά outfits.

Pinterest

Extra tip: Βάλε λίγο χρώμα σε απλά basic ή σε πιο μονότονα outfits, μέσα από τα αξεσουάρ και τα παπούτσια και θα δεις πως θα μπεις αυτόματα σε ανοιξιάτικη διάθεση.


maxmag.gr