Netflix: Νέο ντοκιμαντέρ εξετάζει τη σοκαριστική εξαφάνιση της πτήσης 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Netflix: Νέο ντοκιμαντέρ εξετάζει τη σοκαριστική εξαφάνιση της πτήσης 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών



Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 8 Μαρτίου

Το Netflix θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου, το ντοκιμαντέρ με τίτλο «MH370: The Plane That Disappeared» (MH370: Το Αεροπλάνο που Εξαφανίστηκε), που παρουσιάζει τα γεγονότα της μυστηριώδους πτήσης 370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Η συγκεκριμένη πτήση ήταν υποτίθεται μια νυχτερινή πτήση ρουτίνας από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο που μετέφερε 239 επιβάτες και πλήρωμα. Λίγο μετά την απογείωση, όμως, μια γαλήνια νύχτα του 2014, η MH370 εξαφανίστηκε τελείως από τις οθόνες των ραντάρ.

Το τρέιλερ:

Η σοκαριστική εξαφάνιση ενός επιβατικού αεροσκάφους έγινε πρωτοσέλιδο, προκάλεσε εξεγέρσεις, βύθισε τους συγγενείς των επιβατών σε έναν εφιάλτη και πυροδότησε μια παγκόσμια έρευνα για απαντήσεις οι οποίες δεν δόθηκαν ποτέ.

Με φόντο επτά χώρες, η σειρά ντοκιμαντέρ της RAW αναπαριστά μέσα από αρχειακό υλικό τη νύχτα της εξαφάνισης, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να εξετάσουν τρεις από τις πιο αμφιλεγόμενες θεωρίες γύρω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους.


Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει επίσης συνεντεύξεις με συγγενείς, επιστήμονες, δημοσιογράφους και καθημερινούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο που, μετά από εννέα χρόνια, αρνούνται να εγκαταλείψουν την ελπίδα για μια εξήγηση.