Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και τα αιτήματα για τοποθέτηση φαναριών στο ύψος του 2ου Δημοτ.Σχολείου Ν. Ραιδεστού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες και τα αιτήματα για τοποθέτηση φαναριών στο ύψος του 2ου Δημοτ.Σχολείου Ν. Ραιδεστού



Τοποθέτηση φαναριών ζητά ο Σύλλογος Γονέων του 2ο Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού στην περιοχή Λουτρών Θέρμης για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των παιδιών.  Ενα αίτημα που είχε υποβληθεί και προς τον Δήμαρχο Θέρμης προ μηνών από δημοτική παράταξη (δείτε σχετικά εδώ)
 
14 χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας του σχολείου σε ενοικιαζόμενο κτήριο στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει παρθεί κανένα μέτρο. Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης δήλωσε στην ΕΡΤ3 ότι θα γίνει αυτοψία στο σημείο για να αποφασιστεί αν μπορούν να τοποθετηθούν φανάρια.


Κάθε μέρα γονείς και μαθητές παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα για να επιστρέψουν με τα παιδιά τους στα σπίτια τους. Το 2ο δημοτικό σχολείο της Νέας Ραιδεστού βρίσκεται πάνω στην εθνική οδό και το επόμενο φανάρι, που δίνει τη δυνατότητα για να στρίψουν οι οδηγοί βρίσκεται στο διπλανό χωριό και σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων.

Εδώ και χρόνια οι γονείς ζητούν την τοποθέτηση φαναριού αλλά και στηθαίων στο πάρκινγκ του σχολείου, στο σημείο όπου παραλαμβάνουν οι γονείς τα παιδιά τους και βρίσκεται μία ανάσα από την εθνική οδό.

Όπως επισημαίνουν οι γονείς οριστική λύση αποτελεί η κατασκευή νέου κτιρίου για το 2ο δημοτικό σχολείο στο οικόπεδο, που είναι χαρακτηρισμένο δίπλα στο 1ο δημοτικό σχολείο και εκκρεμεί εδώ και 14 χρόνια
.
ΕΡΤ

Δείτε ακόμη: