Οι τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2023 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Οι τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη του 2023



Με την αναζωογονητική ενέργεια που φέρνει η άνοιξη, η επιθυμία για μια σοβαρή αλλαγή εντείνεται όλο και περισσότερο. 

Και είτε πρόκειται για ένα καινούργιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που έχετε βάλει στο μάτι, είτε για μια μικρή ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού, είτε ακόμη και για ένα εμπνευσμένο ταξίδι του Σαββατοκύριακου για να αλλάξετε τις παραστάσεις σας,
δεν αποτελεί μυστικό ότι πολλά κορίτσια που αγαπούν την ομορφιά επιλέγουν ένα φρέσκο νέο κούρεμα για να αποχαιρετήσουν το χειμώνα και να υποδεχτούν την άνοιξη όπως της αξίζει.

Ένα κούρεμα μπορεί πραγματικά να σας δώσει αυτή την ανανεωμένη αύρα που μπορεί να επιθυμείτε αυτή την εποχή του χρόνου, αν δεν είστε αρκετά έτοιμες να παίξετε με μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας.

Πάρτε ιδέες από το Bustle, λοιπόν, το οποίο συγκέντρωσε τις τρεις κορυφαίες τάσεις στο κούρεμα για την άνοιξη του 2023, οι οποίες αναμένεται να κυριαρχήσουν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

Δυναμικό bob


Λένε ότι αν μια γυναίκα αλλάξει τα μαλλιά της, πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της. Και ένα κομψό power bob κούρεμα είναι ο τέλειος τρόπος για να αγκαλιάσετε την εσωτερική σας δύναμη. 
Η Sophie Rose Gutterman, στιλίστρια που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως η Adrienne Bailon, λέει τα εξής για τη μεγάλη τάση: «Δίνει κομψότητα και παιχνιδιάρικη διάθεση ταυτόχρονα!».

Όσο για τις συμβουλές styling; Η ίδια σημειώνει: «Για το styling, θα πρέπει να γίνει με τον παρακάτω τρόπο. Όταν φτιάχνετε το bob ίσια, πρώτα χρησιμοποιήστε μια στρογγυλή βούρτσα για να δώσετε στα μαλλιά λίγη κίνηση και στη συνέχεια ένα σίδερο στις άκρες για να ορίσετε πραγματικά το σχήμα τους».

Κομψό shag


Με τις πρόσφατες σταρ που επέλεξαν το trendy κούρεμα -συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια του Wednesday, Jenna Ortega– η Gutterman βλέπει το κομψό shag να είναι κορυφαία τάση αυτή την άνοιξη. 
Πιο συγκεκριμένα εξηγεί πως «Λατρεύω το κομψό shag και η Jenna Ortega έχει καταφέρει να ορίσει τα μαλλιά της σε αυτό το απαλό shaggy κούρεμα που εξακολουθεί να φαίνεται κομψό και συγκροτημένο. 
Για το styling αυτού του look συνιστώ να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας σπρέι σε στεγνά μαλλιά».

Το κούρεμα της πεταλούδας


Ένα άλλο κούρεμα που πρέπει να σκεφτείτε αν έχετε εξαιρετικά μακριά μαλλιά; 
Η Gutterman λέει: «Τα μακριά στρώματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο είναι η λεπτομέρεια που δημιουργεί ένα απαλό, ζωντανό βλέμμα που συμπληρώνει το μήκος σας -και η ύπαρξη στρωμάτων θα δώσει ανύψωση και θα βοηθήσει τα μαλλιά να παραμείνουν πιο γεμάτα, αντί για επίπεδα. 
Για να τονίσετε τον όγκο, χρησιμοποιήστε ένα σίδερο μπούκλας, ώστε να δώσετε στις άκρες μια καμπύλη για μια ανακατεμένη εμφάνιση, και προσέξτε τα προϊόντα που θα βαραίνουν τα μαλλιά».