Απολογισμός δράσεων Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης για το διάστημα από 17 έως 28/2 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Απολογισμός δράσεων Πολιτικής Προστασίας Δ.Θέρμης για το διάστημα από 17 έως 28/2

 

«Δράσεις Ομάδας - Από 17 μέχρι 28 Φεβρουαρίου»


Οι δράσεις τις ομάδας μας για το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου επικεντρώθηκαν κυρίως σε υγειονομικές καλύψεις και στη συσκευασία της ανθρωπιστικής βοήθειας που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας, για τους σεισμόπληκτους της Τουρκία και της Συρία. 

Ο όγκος των αγαθών που συγκεντρώθηκαν από τους συνανθρώπους μας ήταν τεράστιος, για το λόγο αυτό χρειάστηκαν πέντε μέρες ώστε η δεύτερη παρτίδα της ανθρωπιστικής βοήθειας να είναι έτοιμη για αποστολή. 

Στο έργο αυτό συνέβαλλαν με τη βοήθεια τους και οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας

Όσον αφορά τις υγειονομικές καλύψεις, η ομάδα μας κάλυψε:
➣μία διοργάνωση καλαθοσφαίρισης στο Basketball Airdome SKG, 
➣έναν αγώνα Canicross στο Φράγμα Τριαδίου, 
➣την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Καθαρά Δευτέρα στο Φράγμα Θέρμης, για τη Σαρακοστή από το Δήμο Θέρμης, και 
➣τους αγώνες ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης. 

Επίσης μέλη της ομάδας παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.


Πιο αναλυτικά:

➛Στις 17,19,21,23 και 28 Φεβρουαρίου στις 18:00, μέλη της ομάδας και των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, συγκεντρώθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας για συσκευασία της δεύτερης παρτίδας της ανθρωπιστικής βοήθειας προς αποστολή στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

➛Παρασκευή 17/2 στις 21:45, κάλυψε υγειονομικά το ανδρικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

➛Σάββατο 18/2 και Κυριακή 19/2 στη 13:00 μέχρι τις 19:00, κάλυψε υγειονομικά τη διοργάνωση καλαθοσφαίρισης Big Tournament Mini Teams, που πραγματοποιήθηκε στο Basketball Airdome SKG.

➛Κυριακή 19/2 στις 10:00 μέχρι τις 14:00, κάλυψε υγειονομικά αγώνα Canicross που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Τριαδίου.

➛Κυριακή 19/2 στις 15:00, πραγματοποίησε υγειονομική κάλυψη στον ποδοσφαιρικό αγώνα του Α.Π.Ο. Θερμαϊκού Θέρμης στο γήπεδο της Θέρμης.

➛Κυριακή 19/2 στις 15:00, κάλυψε υγειονομικά το παιδικό παιχνίδι καλαθοσφαίρισης του Θερμαϊκού Θέρμης στο ΔΑΚ Θέρμης.

➛Τετάρτη 22/2 στις 19:00, μέλη της ομάδας παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ», που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

➛Δευτέρα 27/2 από τις 10:30 μέχρι τις 13:30, πραγματοποίησε υγειονομική κάλυψη στο συναυλιακό χώρο του Φράγματος Θέρμης για την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας που πραγματοποίησε ο Δήμος Θέρμης.