Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ Κ. Σχολαρίου και Αγ. Αντωνίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των ΚΑΠΗ Κ. Σχολαρίου και Αγ. Αντωνίου

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Κάτω Σχολαρίου και Αγίου Αντωνίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος κατά το σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε πως 
μας έλειψαν τα τελευταία χρόνια οι εκδηλώσεις μας λόγω της πανδημίας, ωστόσο αυτό αποτέλεσε μία καλή ευκαιρία να εκτιμήσουμε το ρόλο, τη χρησιμότητα και την προσφορά των δομών αυτών. 
Στο κομμάτι που μας αναλογεί ως δημοτική αρχή, σας διαβεβαιώνω πως οι δράσεις και τα προγράμματα ψυχαγωγίας για την τρίτη ηλικία, θα συνεχιστούν και θα ενισχυθούν. 
Οι πρόσφατες εκδηλώσεις για την προσφυγιά και τον τρόπο με τον οποίο στήθηκαν αυτά τα προσφυγικά χωριά από τους προγόνους μας, μας έδωσαν την ευκαιρία να θυμηθούμε ότι όλοι εσείς αποτελείται ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας και έχουμε την υποχρέωση να σας φροντίζουμε και να λύνουμε κάθε σας πρόβλημα



Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους προέδρους των ΚΑΠΗ, του Κάτω Σχολαρίου Δημήτρη Μαυρίδη και Αγίου Αντωνίου Γεωργία Σιμοπούλου για την άψογη πολύχρονη συνεργασία τους, την κατανόηση που δείχνουν πάντα αλλά και την καλή συνεννόηση που υπάρχει με τη διοίκηση του δήμου για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.