Ξεκινά η κατασκευή του δεύτερου κυκλικού κόμβου στην οδό Απ. Κουγιάμη-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 20 Φεβρουαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ξεκινά η κατασκευή του δεύτερου κυκλικού κόμβου στην οδό Απ. Κουγιάμη-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 20 Φεβρουαρίου



Από την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου πρόκειται να τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Απ. Κουγιάμη καθώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του κυκλικού κόμβου, στη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου 45 ημέρες, θα υπάρξουν περιοριστικά μέτρα τα οποία περιλαμβάνουν τον πλήρη αποκλεισμό της οδού Απ. Κουγιάμη, στο ύψος της Αν. Παπανδρέου. 

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς. Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Ιανουαρίου παραδόθηκε σε κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος στη συμβολή της οδού Απ. Κουγιάμη με την οδό Αθανασίου Διάκου.

Η κατασκευή των δύο κόμβων έχουν στόχο να βελτιώσουν τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, μέσω του περιορισμού της ταχύτητας των οχημάτων καθώς στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν γίνει δεκάδες ατυχήματα.

Η κατασκευή των δύο κυκλικών κόμβων αποτελεί μέρος του έργου “Διαμόρφωση κυκλικών κόμβων οδού Κουγιάμη με οδούς Α. Παπανδρέου και Αθαν. Διάκου και λοιπές επεμβάσεις στο οδικό δίκτυο”. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 502.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.) υλοποιεί ο δήμος Θέρμης και η αρμόδια Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.