Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΓΑΣ Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΓΑΣ Βασιλικών



Με πολλές ευχές για τη συνέχιση της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΓΑΣ Βασιλικών. 

Μεταφέροντας τις ευχές του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου που δεν κατάφερε να βρίσκεται στην εκδήλωση λόγω της απουσίας του στην Κωνσταντινούπολη, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Απόστολος Τσολάκης συνεχάρη διοίκηση και μέλη της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε ο ΓΑΣ τα τελευταία δύο χρόνια να διαγράφει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. 

Όσον αφορά τον Αθλητισμό και ειδικότερα το ζήτημα της συντήρησης των αθλητικών υποδομών αλλά και της δημιουργία νέων ο κ. Τσολάκης τόνισε πως ο δήμος Θέρμης παρά την ανυπαρξία σχετικών χρηματοδοτήσεων από την Πολιτεία, διαθέτει και θα συνεχίσει να διαθέτει ένα σημαντικό ποσό για όλες τις αθλητικές υποδομές αλλά και για τη δημιουργία νέων, αναφέροντας το παράδειγμα του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Μίκρας συνολικού προϋπολογισμού 3,8 εκατ. ευρώ.


«Η διοίκηση του δήμου θέρμης θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας και σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, θα συνεχίσει να φροντίζει για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών, παρεμβαίνοντας όπου απαιτείται, ώστε οι αθλητές να μπορούν να απολαμβάνουν και να λειτουργούν χωρίς προβλήματα και επιπλέον θα υποστηρίζει στα μέτρα των δυνατοτήτων του δήμου οικονομικά το Σύλλογο. 

Συγχαρητήρια στον ΓΑΣ για την ανοδική του πορεία αλλά και στη διοίκηση και τα μέλη που πασχίζοντας και αγωνιώντας καταφέρνουν να βρουν χρήματα και να υποστηρίξουν τους αθλητές ώστε να πετυχαίνουν τα σημερινά θετικά αποτελέσματα. Να είστε όλοι καλά, Διοίκηση και Αθλητές και να έχετε επιτυχίες. Καλή πρόοδο και καλή χρονιά με υγεία».



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, ο διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Παπαλεξίου, ο αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλειος Μουστάκας, η εντεταλμένη δημοτικής σύμβουλος Φανή Χατζηδημητρίου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Γιώργος Αγγέλου και Πολυχρόνης Κοντοπίδης αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αχιλλέας Μεταλούλης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής Επιτροπής Ευαγγελία Κούτρη, η δημοτική Σύμβουλος Άννα Τσιφτελίδου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών Αστέριος Καρακότας, οι τοπικοί σύμβουλοι Όλγα Γιαννιού, Ρούλα Καραμανώλη και Ανδρονίκη Σαλαγκούδη κ.ά. 

Το φλουρί έτυχε το εφηβικό τμήμα της Ομάδας.