Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα βγαίνει το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα βγαίνει το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών



Προημιτελικά, πράξη δεύτερη για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ώρα να γίνει γνωστό το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του θεσμού έφτασε, με δύο ομάδες να είναι έτοιμες να μπουν στην τετράδα.

Το πρόγραμμα ανοίγει η «έξοδος» της ΑΕΚ στις Σέρρες κόντρα στον πρωτοπόρο του Βορείου ομίλου στη Superleague 2, Πανσερραϊκό (17:30). Το 3-0 υπέρ της Ένωσης στο πρώτο ματς δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα βρεθεί στα ημιτελικά του θεσμού.

Αυτά τα δεδομένα επιτρέπουν στον Ματίας Αλμέιδα να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές τόσο στην αποστολή όσο και στο βασικό σχήμα προκειμένου να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν παίξει συνεχόμενα παιχνίδια. Συγκεκριμένα Λιβάι Γκαρσία και Μοχαμάντι είναι είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού, και οι Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Πινέδα και Αμραμπατ.

Από εκεί και πέρα η αποστολή αποτελείται από τους: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδη, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλα, Ραντόνια, Ντάζκο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Φαν Φεερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδη, Μαχαίρα.

Από την άλλη ο Πανσερραϊκός θα έχει αρκετές απουσίες αλλά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Τάσος Αυλωνίτης που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες. Αναλυτικά η αποστολή: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.

Στη συνέχεια ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» (19:30) σε ένα παιχνίδι που τα πάντα είναι ανοιχτά μετά τη νίκη με 1-0 των «ερυθρολεύκων» στο Φάληρο. Σίγουρα, το σύνολο του Μίτσελ έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά δεν είναι αρκετό για να είναι ήρεμο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ράφαελ Καμάτσο όμως θα είναι στην αποστολή ο Πάλμα, χωρίς να είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα, οι επιλογές του είναι οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Λούις Πάλμα, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης και Παναγίδης.

Τέλος, στο κομμάτι του Ολυμπιακού, ο Ισπανός προπονητής πήρε για πρώτη φορά τον Ραμόν Λίμα που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες, αφήνοντας εκτός τον Ρέαμπτσιουκ αλλά και τους Ρέτσο και Κασάμι. Ακόμα στις επιλογές είναι και ο 19χρονος στόπερ, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος. 

Αναλυτικά η αποστολή έχει τους: Ανδρούτσο, Μπακαμπού, Μπουχαλάκη, Χρυσόπουλο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνη, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρα, Ντόη, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλο, Τζολάκη, Βαλμπουενά, Βρουσάι.


Το πρόγραμμα:

Τετάρτη (25/01)
Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 17:30 (CS2)
Άρης-Ολυμπιακός 19:30 (CS1)

Πέμπτη (26/01)
Λαμία-Απόλλων Παραλιμνίου 17:30 (CS2)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:30 (CS1)