Δωρεάν εκμάθηση οργάνων στη «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Δ.ΘΕΡΜΗΣ» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δωρεάν εκμάθηση οργάνων στη «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Δ.ΘΕΡΜΗΣ»«ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ»
Δωρεάν εκμάθηση οργάνων‼️
Ελάτε στην παρέα μας

Με μεγάλη μας χαρά, μετά την πρόσφατη τοποθέτηση του Θεόφιλου Σωτηριάδη στη διεύθυνση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Θέρμης, σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος του μουσικού σχήματος. Κάτοικοι του Δήμου Θέρμης και όχι μόνο ελάτε να γνωριστούμε και να δυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια. Ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε αγαπά την μουσική!

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης (Καπετάν Χάψα- Καραολή & Δημητρίου )κάθε Τετάρτη στις 19.15 γίνονται οι πρόβες της Φιλαρμονικής, καθώς επίσης λίγο νωρίτερα και τα μαθήματα αρχαρίων.Όσοι έχετε γνώσεις ή μια σχετική εμπειρία σε Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Κρουστά, Κόρνο, Φλικόρνο,Ευφώνιο , Φλάουτο, Τούμπα, Όμποε, Φαγκότο, Κλαρινέτο μπορείτε απευθείας σε συνεννόηση με τους υπευθύνους να ενσωματωθείτε στην ομάδα και σιγά σιγά να συμμετέχετε στις διάφορες μουσικές δράσεις που θα ακολουθήσουν στη διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. 


Στη Μουσική δεν υπάρχουν όρια… Οι υπόλοιποι (αρχάριοι) έχετε τη δυνατότητα εκμάθησης ΔΩΡΕΑΝ σαξοφώνου, τρομπέτας , φλάουτου ή κλαρινέτου εως ότου φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310-463423( καθημερινές 08.00-20.00 ) για περισσότερες πληροφορίες.
Η μουσική είναι ένας ηθικός κανόνας. Δίνει ψυχή στο σύμπαν, φτερά στη σκέψη, απογειώνει τη φαντασία, χαρίζει χαρά στη λύπη και ζωή στα πάντα
- Πλάτων -