Εορτάστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στη Νέα Ραιδεστό - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εορτάστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στη Νέα Ραιδεστό



Πλήθος κόσμου τίμησε και φέτος τις θρησκευτικές εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Αθανασίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της κοινότητας Νέας Ραιδεστού του δήμου Θέρμης. 

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, ανήμερα της εορτής με την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. 
Στη συνέχεια προσφέρθηκαν όπως κάθε χρόνο καφές και γλυκίσματα στο χώρο του πνευματικού κέντρου πίσω από την Εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, όπου ο Πατέρας Σεραφείμ απευθυνόμενος στους προσκυνητές αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην Ενορία της Νέας Ραιδεστού τον τελευταίο χρόνο με τη στήριξη και την αρωγή του δήμου Θέρμης. 


Αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στην κατασκευή της μπάρας αναπήρων έξω από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην ανακαίνιση στο παρεκκλήσι των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ καθώς και στην επιτάχυνση των διαδικασιών, με πρωτοβουλία του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου όπως είπε, ώστε να παραχωρηθεί η έκταση πάνω στην οποία χτίστηκε ο Ιερός Ναός. 



Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή και Ευλογημένη Χρονιά.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλειος Μουστάκας, ο δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Λαγός, ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Ραιδεστού Παναγιώτης Κατρανιάς και πλήθος πιστών.