Το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ «Μαζί κάνουμε καλό!» στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ «Μαζί κάνουμε καλό!» στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

 

Πλήθος διαφορετικών εργασιών, με στόχο να συμβάλλουν στην καθημερινότητα των παιδιών


 Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντικών Δράσεων «Μαζί κάνουμε καλό!», εστιάζει στην ενίσχυση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας αναλαμβάνουν εθελοντικά την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, αναλαμβάνοντας πλήθος διαφορετικών εργασιών, που στόχο είχαν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα των παιδιών. 

Με το χαμόγελο στα χείλη και με όρεξη για δουλειά, οι εθελοντές του προγράμματος «Μαζί κάνουμε καλό!» συνεργάστηκαν αρμονικά για να δώσουν μια πνοή ανανέωσης στους χώρους του Παιδικού Χωριού.

Την πρωτοβουλία συμπλήρωσε η προσφορά καταψυγμένων λαχανικών για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των παιδιών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν διάθεση τροφίμων στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου έρχεται να προστεθεί σε ένα σύνολο πρωτοβουλιών που η εταιρεία εντάσσει στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Κάνουμε καλό!», προσφέροντας λαχανικά σε δεκάδες κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα.newsbeast.gr