Πώς να κάνετε overline για πιο γεμάτα, φυσικά χείλη - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Πώς να κάνετε overline για πιο γεμάτα, φυσικά χείλη




Ας το παραδεχτούμε, τα πλούσια χείλη αποτελούν μεγάλη τάση στο χώρο της ομορφιάς. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επισκεφτείτε κάποιον επαγγελματία για να σας τα «γεμίσει»! Στο εμπόριο υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε οποιαδήποτε επιθυμητή εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά για ιατρικές επεμβάσεις.

Δείτε, λοιπόν, παρακάτω πώς θα κάνετε τα χείλη σας πιο πλούσια μόνο με ένα μολύβι χειλιών και το κραγιόν σας.

Καταλάβετε το σχήμα των χειλιών σας και επιλέξτε το σωστό προϊόν για τα χείλη



Το πρώτο και πιο κρίσιμο βήμα για το «γέμισμα» των χειλιών σας είναι να γνωρίσετε το φυσικό τους σχήμα. Σύμφωνα με το Byrdie, δεν υπάρχουν δύο ίδια χείλη, οπότε δεν θα υπάρχει ένας συγκεκριμένος οδηγός για να ακολουθήσετε όσον αφορά το πού ακριβώς θα εφαρμόσετε το προϊόν. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να κοιτάξετε τα χείλη σας όπως είναι τώρα και να αποφασίσετε πού θέλετε λίγη επιπλέον πληρότητα. Για παράδειγμα, αν το σχήμα των χειλιών σας έχει ένα έντονο και αιχμηρό τόξο του Έρωτα και θέλετε να είναι λίγο πιο στρογγυλό στο πάνω μέρος, θα πρέπει να το ρυθμίσετε αυτό όταν κάνετε over-lining.

Η επιλογή του σωστού προϊόντος για τα χείλη είναι, επίσης, απαραίτητη για τη δημιουργία ενός φυσικού χείλους. Φανταστείτε ότι επιλέξατε ένα σκούρο μολύβι χειλιών και γεμίσατε τα υπόλοιπα χείλη με μια σημαντικά πιο ανοιχτή απόχρωση κραγιόν. Ενώ αυτή η εμφάνιση προτιμάται από κάποιες, αν το κάνατε με αυτόν τον τρόπο, θα είχατε ένα προφανώς υπερβολικά διαγραμμισμένο χείλος. Έτσι, επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών και ένα κραγιόν που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους ή, τουλάχιστον, αλληλοσυμπληρώνονται καλά.

Υπάρχουν, επίσης, αμέτρητα hacks στο διαδίκτυο που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το τέλειο χρώμα κραγιόν, αν έχετε κολλήσει στο ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς. Για τις αρχάριες overliners για τα χείλη, ρίξτε μια ματιά στο χρώμα των φυσικών σας χειλιών και επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση lip liner που δεν διαφέρει πολύ από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικειωθείτε με το επιθυμητό σχήμα των χειλιών σας προτού χρησιμοποιήσετε έντονες αποχρώσεις.


Πώς να «γεμίσετε» τα χείλη σας στο σπίτι



Μόλις αξιολογήσετε το σχήμα των χειλιών σας και συγκεντρώσετε τα προϊόντα σας, θα πρέπει να προετοιμάσετε τα χείλη σας χρησιμοποιώντας ένα απολεπιστικό και ένα lip balm για να απομακρύνετε το νεκρό, αφυδατωμένο δέρμα. Αυτό θα εξασφαλίσει μια λεία βάση για μια πιο αποτελεσματική εφαρμογή των προϊόντων για τα χείλη. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό, ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε το μολύβι για τα χείλη.

Για ένα φυσικά ενισχυμένο χείλος, ξεκινήστε από τις γωνίες του στόματος και προχωρήστε προς το τόξο του Έρωτα. Σύμφωνα με το Byrdie, αν ξεκινήσετε από το τόξο του Έρωτα, κινδυνεύετε να εμφανίσετε αφύσικες γραμμές στις γωνίες του στόματος μόλις μετακινήσετε το liner προς τα κάτω. Εφαρμόστε το προϊόν ελαφρώς πάνω από το φυσικό σας χείλος και προσέξτε ιδιαίτερα να μην υπερκαλύπτετε υπερβολικά. Για ένα συμμετρικό τόξο του Έρωτα, εφαρμόστε το liner σε σχήμα «Χ» στο πάνω χείλος, το οποίο θα λειτουργήσει ως οδηγός κατά το γέμισμα.

Στη συνέχεια, εξομαλύνετε τυχόν μουτζουρωμένες άκρες με το δάχτυλό σας ή με μια μπατονέτα για να ξεγελάσετε όλους ότι τα χείλη αυτά τα φτιάξατε μόνη σας. Μπορείτε να γεμίσετε τα υπόλοιπα χείλη σας με το μολύβι και να τελειώσετε εκεί ή να εφαρμόσετε κραγιόν από πάνω, φροντίζοντας να ταιριάζει πολύ με το μολύβι.



Το λιπ γκλος τονίζει, επίσης, τα χείλη και τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια, οπότε μη διστάσετε να βάλετε και λίγο από αυτό! Να θυμάστε ότι εδώ δημιουργείτε το δικό σας σχήμα χειλιών, οπότε εξασκηθείτε μέχρι να βρείτε το σωστό σχήμα για εσάς.