Φιλανθρωπικό Μπαζάρ στο MEGA OUTLET στη Θεσσαλονίκη για τον Αχιλλέα… - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Φιλανθρωπικό Μπαζάρ στο MEGA OUTLET στη Θεσσαλονίκη για τον Αχιλλέα…

 

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Σκοπός Ζωής» διοργανώνει φιλανθρωπικό bazaar στο Εμπορικό Κέντρο MEGA OUTLET στη Θεσσαλονίκη με χειροποίητες δημιουργίες και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Αχιλλέα Κιουρτίδη.


Ο δικός μας Αχιλλέας…, ένα 15χρονο παιδί που δίνει μάχη καθημερινά για την ζωή του.

Ο Αχιλλέας έχει διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο. Προχώρησε σε μια επιτυχής αφαίρεση όγκου, αλλά μετά, το παιδί υπέστη εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο, το οποίο του άφησε ως απόρροια την τετραπληγία. 

Το επόμενο βήμα είναι ένα κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα. Το κόστος της θεραπείας είναι τεράστιο & ο αγώνας γίνεται μαραθώνιος.

Για το λόγο αυτό οι εθελόντριές του “ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” Κατερίνα Δανδόλου και Βασιλική Τσέγκου διαθέτουν τις χειροποίητες δημιουργίες τους, όπως γούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά είδη και χρηστικά αντικείμενα, για να διαλέξετε δώρα με ουσία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσφέροντας στήριξη με τις αγορές σας στον Αχιλλέα Κιουρτίδη.



Σε έναν όμορφο χώρο που αποπνέει αγάπη θα βρείτε το stand του ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, στο MEGA OUTLET και παράλληλα θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία shopping σε ασυναγώνιστες τιμές, μέσα σε ένα ανανεωμένο και σύγχρονο περιβάλλον!

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 43, Πυλαία Θεσ/κη

* Ο “ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ” είναι εγκεκριμένη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία με εθελοντές σε όλη την Ελλάδα και αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό έργο.