Το Instagram θα ενημερώνει όταν οι αναρτήσεις σας «κρύβονται» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το Instagram θα ενημερώνει όταν οι αναρτήσεις σας «κρύβονται»Το Instagram εγκαινίασε ένα νέο εργαλείο το οποίο θα ενημερώνει τους χρήστες για το αν οι αναρτήσεις τους θα σταματούν να εμφανίζονται σε άλλους χρήστες.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες δεν ενημερώνονταν αν η παρέμβαση της πλατφόρμας για το περιεχόμενο σήμαινε και ότι οι αναρτήσεις δεν θα εμφανίζονταν στις αρχικές σελίδες άλλων χρηστών (το γνωστό shadow ban). Το νέο εργαλείο θα ενημερώνει πλέον τους χρήστες εάν υπάρχουν περιορισμοί στον λογαριασμό τους επειδή παραβίασαν ορισμένους κανόνες.

Ο Άνταμ Μοσέρι, επικεφαλής του Instagram, δήλωσε τα εξής: «Μερικές φορές ο λογαριασμός σας μπορεί να καταλήξει σε μια κατάσταση όπου δεν είναι επιλέξιμες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας […] Εάν έχετε δημοσιεύσει πράγματα που παραβιάζουν τις οδηγίες μας […] μπορεί να καταλήξετε σε μια κατάσταση όπου το περιεχόμενό σας δεν θα συνιστάται».

Οι χρήστες του Instagram θα μπορούν να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν αναρτήσεις που έχουν παραβιάσει τους κανόνες της πλατφόρμας. Θα μπορούν επίσης να προσφεύγουν κατά του Instagram εάν θεωρούν ότι κάποιο περιεχόμενο έχει επισημανθεί κατά λάθος ως παραβίαση των κανόνων της πλατφόρμας.


Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση του λογαριασμού τους στο Instagram επιλέγοντας το προφίλ τους, ανοίγοντας το μενού και στη συνέχεια επιλέγοντας: Ρυθμίσεις, Λογαριασμός και Κατάσταση λογαριασμού.


Με πληροφορίες από BBC/lifo.gr