ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θέρμης για το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θέρμης για το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ



Εχουμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό για το πώς κινείται ο ΠΑΟΚ στο θέμα του νέου αθλητικού κέντρου που θέλει να φτιάξει στην Θέρμη.

 Ο Ιβάν Σαββίδης όρισε τον Αγγελο Αναστασιάδη ως επικεφαλής του τιμ ανθρώπων που ασχολούνται με το θέμα, λόγω και της πολύ καλής σχέση που έχει με τον δήμαρχο της Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο και πλέον έχουν αρχίσει οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ» και του metrosport.gr, χθες έγινε μία συνάντηση, φιλική και χωρίς να πάρει επίσημο χαρακτήρα, ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον κ. Παπαδόπουλο, στην Θέρμη. Θέμα της ήταν η επικαιροποίηση της συμφωνίας που υπάρχει ήδη από το 2013 για την έκταση των περίπου 200 στρεμμάτων, εντός της οποίας, ο ΠΑΟΚ θέλει να φτιάξει νέο αθλητικό κέντρο.

Στην διάρκεια αυτής της επαφής αναλύθηκαν οι βασικοί άξονες εκείνης της συμφωνίας που είναι ο μπούσουλας και για την επικαιροποιημένη που θέλει να κάνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με τον δήμο Θέρμης. 

Μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2023 ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει τις πλήρεις θέσεις του για την συμφωνία στον δήμο που, κάπου στον Φεβρουάριο, θα περάσει από έγκριση του δημοτικού συμβουλίου το τελικό κείμενο συμφωνίας. Φυσικά, στην πρόταση του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνεται και η χρονική διάρκεια το ετήσιο αντίτιμο για την εκμίσθωση του χώρου που θα γίνει το νέο σπίτι της πρώτης ομάδας και όλων των υπολοίπων τμημάτων της ΠΑΕ.


Θυμίζουμε ότι με βάση την συμφωνία που είχε περάσει από τον δήμο Θέρμης στα τέλη του 2013, ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει να πληρώνει 99.000 ευρώ ετησίως για 40 χρόνια, ένα deal που έμεινε στα σκαριά και πλέον φαίνεται ότι έχει έρθει ώρα να αποτελέσει την βάση για μία νέα συμφωνία για το προπονητικό.

metrosport.gr