Επιστρέφονται οι πινακίδες εν όψει εορτών από τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Επιστρέφονται οι πινακίδες εν όψει εορτών από τη δημοτική αστυνομία Θεσσαλονίκης


Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την επιστροφή τους – Εξαιρούνται όσοι είχαν παρκάρει σε ράμπες ΑμεΑ


Τη δυνατότητα να πάρουν πίσω τις πινακίδες και τις άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, αφού πρώτα καταβάλουν το αντίτιμο του προστίμου που τους επιβλήθηκε και προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, δίνει η διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας Θεσσαλονίκης, εξαιρώντας τους οδηγούς από τους οποίους αφαιρέθηκαν οι πινακίδες, επειδή στάθμευσαν σε ράμπες ΑμεΑ.

Συγκεκριμένα, με σημερινή της ανακοίνωση η διεύθυνση δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης διευκρινίζει ότι η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος). 

Η παραλαβή τους, θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης (Β. Γεωργίου Ά 1, γραφείο 12Γ), κατά τις εργάσιμες ημέρες από αύριο έως και τις 30 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες από τις 8 το πρωί, μέχρι και τις 2 το μεσημέρι.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης διευκρινίζει ότι δε θα επιστρέφονται οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη δημοτική αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπες ΑμεΑ, θέσεις ΑμεΑ και οδηγό τυφλών), καθώς και σε περιπτώσεις για τις οποίες έχουν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις από δικαστικές αρχές.