Το υλικό που θα σε βοηθήσει να μειώσεις την ζάχαρη στον καφέ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Το υλικό που θα σε βοηθήσει να μειώσεις την ζάχαρη στον καφέΕίναι γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων δεν μπορεί να ξεκινήσει τη μέρα του χωρίς καφέ.

Αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα κακό αν η κατανάλωση γίνεται με μέτρο μιας και υπάρχουν οφέλη. «Για σχεδόν μια δεκαετία, οι μελέτες δείχνουν σταθερά τα οφέλη από την κατανάλωση καφέ που περιλαμβάνουν ένα πιο υγιές ήπαρ καθώς και μειωμένο κίνδυνο για καταστάσεις που σχετίζονται με τον εγκέφαλο», σύμφωνα με την διατροφολόγο Kristin Kirkpatrick.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει σίγουρα να περιοριστεί και θέλει προσοχή είναι η ζάχαρη που βάζουμε στον καφέ. Για να την περιορίσετε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα άλλο υλικό. Δοκιμάστε να πασπαλίσετε τον καφέ σας με λίγη κανέλα.

Η κανέλα, ειδικότερα, έχει αρκετά σημαντικά οφέλη για την υγεία. «Η κανέλα έχει αποδειχθεί ότι διατηρεί σταθερά τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα», τονίζει η Bonnie Taub-Dix, συγγραφέας του Read It Before You Eat It: Taking You from Label to Table. Αν πίνετε τον καφέ μέτριο μειώστε σταδιακά τη ζάχαρη και ρίξτε κανέλα μέχρι να συνηθίσετε να τον πίνετε σκέτο.

Αν τώρα πίνετε γλυκό καφέ, μπορεί να σας βοηθήσει και λίγη ποσότητα καθαρού εκχυλίσματος βανίλιας. Δοκιμάστε το!