Θέρμη: Ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν πως τις παρενόχλησε 58χρονος -εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις όπου προπονούνταν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Ανήλικες αθλήτριες κατήγγειλαν πως τις παρενόχλησε 58χρονος -εργαζόμενος στις εγκαταστάσεις όπου προπονούνταν


Τρεις ανήλικες αθλήτριες από την περιοχή της Θέρμης κατήγγειλαν πως υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από 58χρονο κατά τη διάρκεια των προπονήσεών τους. 

Το καταγγελλόμενο πρόσωπο, σύμφωνα με όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία οι αθλήτριες (ηλικίας 15 και 16 ετών) και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εργαζότανστις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου προπονούνταν, στην περιοχή του Δήμου Θέρμης. 

Σύμφωνα με τις κοπέλες οι πράξεις του 58χρονου συνιστούν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους και έγιναν με λόγια και χειρονομίες, το διάστημα από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο του τρέχοντος έτους. 

Αφού τα τρία ανήλικα κορίτσια απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης, ακολούθησε έρευνα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, που θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της THERMISnews.gr πρόκειται για άντρα που εργαζόταν ως υπάλληλος στον Δήμο Θέρμης και ο οποίος μετά τις καταγγελίες έχει απομακρυνθεί.