Κλοπές, διαρρήξεις, φθορές σε σχολεία και φάρσες στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας... | THERMISnews.gr - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κλοπές, διαρρήξεις, φθορές σε σχολεία και φάρσες στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας... | THERMISnews.gr



Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο (αλλά και οι επιτυχίες) του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης


Κλοπές σε δημόσιους χώρους, διαρρήξεις επιχειρήσεων, κλοπές σε πρατήρια υγρών καυσίμων, φθορές σε σχολεία και φάρσες από ανήλικους μαθητές στα πρόσφατα αποτελέσματα του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης! 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν περιλαμβάνουν την εξιχνίαση πέντε κλοπών αντικειμένων από δημόσιους χώρους, τρείς διαρρήξεις επιχειρήσεων στην μια εκ των οποίων οι κακοποιοί αφαίρεσαν και το φορτηγό όχημα της εταιρείας και δυο κλοπές με την μέθοδο της απασχόλησης σε πρατήρια υγρών καυσίμων. 

Επιπλέον, σύμφωνα με πληρoφορίες της THERMISnews.gr εξιχνιάστηκε μια περίπτωση διακεκριμένων φθορών σε δημοτικό σχολείο της Καρδίας του Δ.Θέρμης για την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενήλικου αλλοδαπού και η φάρσα - απειλή για βόμβα σε γυμνάσιο του Δήμου Θέρμης για την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου μαθητή του γυμνασίου. 

Συνολικά εξιχνιάσθηκαν 13 διαφορετικές παράνομες πράξεις – αδικήματα και σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος συνολικά 16 δραστών οι οποίες υποβλήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης .