Νέα σειρά επιτυχιών από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης - Από υπεξαιρέσεις οχημάτων μέχρι ληστείες είχες ο μήνας που πέρασε - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Νέα σειρά επιτυχιών από το Τμήμα Ασφαλείας Θέρμης - Από υπεξαιρέσεις οχημάτων μέχρι ληστείες είχες ο μήνας που πέρασε

 


Σε σειρά εξιχνιάσεων για διάφορες ποινικές υποθέσεις προχώρησαν Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης. 

Πιο αναλυτικά, Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας: 

⇛  εξιχνίασαν μετά από μεθοδική έρευνα πέντε περιπτώσεις υπεξαιρέσεων οχημάτων, από εταιρείες ενοικιάσεων οχημάτων στην περιοχή της Θέρμης, σχηματίζοντας ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος πέντε ατόμων, τα οχήματα των οποίων βρέθηκαν και παραδόθηκαν στους παθόντες. 

⇛  Εξιχνιάσθηκε επίσης περίπτωση διάρρηξης επιχείρησης που βρίσκεται στην περιοχή της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών κατά την οποία οι δράστες διέρρηξαν την επιχείρηση και αφαίρεσαν πλήθος εργαλείων και αντικειμένων και ένα εταιρικό Ι.Χ.Ε. φορτηγό όχημα. 
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός υπήκοος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια εταιρεία το κλεμμένο φορτηγό όχημα. 

⇛  Στην πιο σημαντική όμως περίπτωση, είχαμε την άμεση εξιχνίαση της απόπειρας ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία έγινε αρχές του μηνός Οκτωβρίου, στην περιοχή των Βασιλικών, όταν η παθούσα δέχθηκε επίθεση από μια γυναίκα, η οποία επιχείρησε να της αφαιρέσει με βία από τον λαιμό της ένα χρυσό σταυρό. 
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής δράστιδας η οποία αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

THERMISnews.gr