Εργασίες εξωραϊσμού στα Κοιμητήρια Πλαγιαρίου από την αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος - Η ανακοίνωση του Δήμου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εργασίες εξωραϊσμού στα Κοιμητήρια Πλαγιαρίου από την αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος - Η ανακοίνωση του Δήμου


//Ανακοίνωση Δ.Θέρμης:
 
Παρεμβάσεις για τον εξωραϊσμό και τη λειτουργική αναβάθμιση στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού νεκροταφείου Πλαγιαρίου, πραγματοποιεί η αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος. Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει κλαδεύσεις δέντρων, φύτευση λουλουδιών, εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο εκκλησάκι που βρίσκεται εντός του χώρου του νεκροταφείου καθώς και στο οστεοφυλάκιο κ.ο.κ. 


«Πραγματοποιούμε εργασίες εξωραϊσμού στο Κοιμητήριο Πλαγιαρίου το οποίο είναι πλέον πιο καθαρό, αισθητικά αναβαθμισμένο και με περισσότερο πράσινο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αρμόδια υπηρεσία, καθώς και τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, σε έναν δύσκολο και απαιτητικό τομέα, όπως είναι αυτός του πρασίνου.

Η υπηρεσία μας, με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει και με τη στήριξη του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες όλων των Κοινοτήτων του δήμου μας, δίνοντας λύσεις και φέρνοντας αποτελέσματα»
, δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αργύρης Μωραϊτης.