Ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ Αντώνης Ζαβέρκος ενημέρωσε τον Δήμο Θέρμης για τις δράσεις τους - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ Αντώνης Ζαβέρκος ενημέρωσε τον Δήμο Θέρμης για τις δράσεις τους



Ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θέρμης βρέθηκε εχθές το απόγευμα ο Αντώνης Ζαβέρκος. Ο πρόεδρος του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για τις δράσεις του Συνδέσμου, παραθέτοντας χρήσιμα στοιχεία.


Ο κ. Ζαβέρκος, έριξε το βάρος σε περιοχές πιο απομακρυσμένες από το κέντρο (ο Δήμος Θέρμης έχει τεράστια έκταση), καταδεικνύοντας την προσπάθεια του ΣΥΠΠΑΖΑΘ και για το τελευταίο αδέσποτο στις περιοχές ευθύνης του.



“Εχουμε σήμερα εδώ έναν άνθρωπο που αγαπά πολύ τα ζώα, συνεπώς είναι ο πιο κατάλληλος γι αυτή τη θέση και ο οποίος με τη δράση και την παρουσία του έχει βοηθήσει στο κομμάτι αδέσποτα πάρα μα πάρα πολύ! Συγχαρητήρια Αντώνη, συνεχίστε εκεί στον ΣΥΠΠΑΖΑΘ, σύμφωνα με το νόμο, με το ίδιο πάθος και εμείς σας στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σας!”, τόνισε ο δήμαρχος, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Πριν αποχωρήσει ο κ. Ζαβέρκος (έτυχε της αποδοχής του συνόλου των δημοτικών συμβούλων) υπενθύμισε την εν εξελίξει προσπάθεια κατασκευής καταφυγίου στο Λάκκωμα, αλλά και την πρώτη θέση του ΣΥΠΠΑΖΑΘ μεταξύ 335 Δήμων σε όλη την Ελλάδα!

bestcity.gr