Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στη ΔΕ Μίκρας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει για διακοπή ρεύματος στη ΔΕ Μίκρας την Κυριακή 6 Νοεμβρίου


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και από τις 08.00 έως τις 15.00 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος –λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης του δικτύου που πρόκειται να εκτελεστούν– στην περιοχή εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Περαίας και συγκεκριμένα από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (μηδέν), έως την κλινική Πισσαλίδη, συμπεριλαμβανομένων των ROYAL ξενοδοχείο, ΟΣΙΑ ΞΕΝΗ, ΑΝΩ ΠΕΡΑΙΑ, ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ κ.ά.

Διακοπή επίσης θα σημειωθεί στη ΔΕ Μίκρας και συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται εκατέρωθεν της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Επανομής, από το ύψος της διασταύρωσης προς Τρίλοφο (μηδέν) έως και ολόκληρη την κοινότητα Πλαγιαρίου, συμπεριλαμβανομένων και όλων των κοινοτικών αντλιοστασίων.

Στην ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές πως θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. 

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.