🎭 "Κάθε τι το Υπέροχο" - Κυριακή 6 Νοεμβρίου - ώρα 20:00 στο Δημοτικό θέατρο Θέρμης - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

🎭 "Κάθε τι το Υπέροχο" - Κυριακή 6 Νοεμβρίου - ώρα 20:00 στο Δημοτικό θέατρο Θέρμης




📌 Κυριακή 6 Νοεμβρίου
Ώρα 🕗20:00
📍Δημοτικό θέατρο Θέρμης

🎭 Κάθε τι το Υπέροχο 🎭
των Δημητρίου Χατζηθεοδοσίου & Αρετής Μακρολειβαδίτη
"ΔΥΙΟΣΚΟΥΡΟΣ ΦΟΙΝΙΞ" - "Θέατρο εΦ"

👉 Το έργο: 
Όλα τριγύρω σου άγνωστα και τρομαχτικά. Εσύ μόλις 7 χρονών σε έναν κόσμο μεγάλων με την απώλεια να πρωταγωνιστεί.
 Τί κάνεις; Πως προσαρμόζεσαι όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, όποιος κι αν είσαι, όπου κι αν βρίσκεσαι, καθώς μεγαλώνεις; «Τα πράγματα καλυτερεύουν. 

Μπορεί να μη γίνουν απευθείας υπέροχα, αλλά γίνονται καλύτερα». Εμπνευσμένο από το έργο “Every Brilliant Thing” των Duncan Macmillan και Johnny Donahoe όπου οπρωταγωνιστής σκαρώνει μια λίστα υπέροχων πραγμάτων για τα οποία αξίζει να ζεις (μα γιατί να πεθάνεις;), στο «Κάθε τι το υπέροχο» η λίστα γίνεται η αφορμή να ερευνήσουμε τη ζωή και τον ρυθμό της στο σήμερα, στη Θεσσαλονίκη του 2022, μέσα από μια πολύ προσωπική ιστορία ή εξομολόγηση ή μυθοπλασία, ερχόμενοι αντιμέτωποι με τις επιλογές που κάνουμε όσο μεγαλώνουμε. 

Θεατές και ερμηνεύτρια συμμετέχουν εξίσου σε αυτήν την βιωματική διάδραση, ώσπου τα φράγματα καταρρέουν και η παράσταση που μιλάει για τη ζωή, γίνεται ζωή και η ίδια, γιατί δεν είναι μόνο τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή να αξίζει. 

Είναι το υπερβατικό πνεύμα του να μπορείς να τα εκτιμήσεις, που το κάνει Ουσιαστική στάση. …Και αν δεν σας φτάνει αυτό, τούτη η παράσταση έχει πολύ γέλιο, τραγούδι και κους-κούς!

🎭Σκηνοθεσία: Δημήτριος Χατζηθεοδοσίου.

👉 Ερμηνεύει: Αρετή Μακρολειβαδίτη