Εφυγε απο την περιοχή των Βασιλικών με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση η 31χρονη αγνοούμενη- Ανέλαβε ο ΟΦΚΑΘ - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εφυγε απο την περιοχή των Βασιλικών με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση η 31χρονη αγνοούμενη- Ανέλαβε ο ΟΦΚΑΘ


//ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
ΕΚΤΑΚΤΟ: Τραγική κατάληξη στον Γαλαρινό Χαλκιδικής – Βρέθηκε απανθρακωμένη η 31χρονη Μαριάννα

Ο ΟΦΚΑΘ αναλαμβάνει την επιχείρηση εντοπισμού της 31χρονης Μαριάννας Βλαχοπάνου, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 18/11 από τον Γαλαρινό.

Όπως αναφέρει στο thesstoday.gr ο πρόεδρος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμμος οι διασώστες ενημερώθηκαν από την οικογένειά της που βρίσκεται στην Πάτρα. «Σήμερα το απόγευμα ειδοποιηθήκαμε από την οικογένεια. Θα ξεκινήσουμε τις έρευνες από το τελευταίο σημείο που την είδαν. Από το χωριό των Βασιλικών. Δεν αποκλείουμε τίποτα, ούτε τη Θεσσαλονίκη, ούτε τη Χαλκιδική», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Ράμμο, η νεαρή γυναίκα που φιλοξενούνταν σε σπίτι φίλης στην περιοχή Γαλαρινός, στη Χαλκιδική, έφυγε χωρίς χρήματα και ταυτότητα, μόνο με το κινητό της όταν τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.
Δεν φέρεται να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωσή του ΟΦΚΑΘ:
Ενημερώνουμε οτι κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την οικογένεια της αγνοούμενης Μαριάννας Βλαχοπάνου 30 ετών εχουμε αναλάβει την υπόθεση.

Οι έρευνες προσανατολίζονται στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς έφυγε απο τα Βασιλικά με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.Η 31χρονη έχει ύψος 1,55 μ. και κόκκινα μαλλιά.


Ολονύχτια “μάχη” του ΟΦΚΑΘ για τη Μαριάννα…