Ολα έτοιμα για το 2ο Φεστριβάλ Αιγοπ.Κρέατος & Τοπικών Προϊόντων Βασιλικών - Οι ΣΕΦ που θα συμμετέχουν - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ολα έτοιμα για το 2ο Φεστριβάλ Αιγοπ.Κρέατος & Τοπικών Προϊόντων Βασιλικών - Οι ΣΕΦ που θα συμμετέχουν



Πανέτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό την Κυριακή 20/11 είναι το 2ο Φεστριβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων Βασιλικών με κορυφαίους και διακεκριμένοους σεφ που δίνουν το “παρών” στη φετινή εκδήλωση.

Αλλεπάλληλα ραντεβού με εμβληματικές φιγούρες του γαστρονομικού στερεώματος της Βόρειας Ελλάδας αλλά και του τόπου μας, μας επιφυλάσσει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου το 2ο Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων Βασιλικών.

Οι δημιουργικοί μας και ταλαντούχοι Σεφ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας συνταγές με βάση το Αιγοπρόβειο Κρέας των Βασιλικών.

Συγκεκριμένα το 2ο Φεστιβάλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους 

οι Καθηγητές Σεφ του ΙΕΚ Δέλτα Σοφία Γεωργακάκη, Γιάννης Αγγελούδας, Νίκος Σεργιάννης και Σοφία Ουργατζίδου.

⇒ Ο Executive Chef του Ξενοδοχείου Avalon στη Θέρμη, Εκπρόσωπος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Βόρειο Ελλάδα και ιδιοκτήτης του Κιλικίου ΚΑΠΗ Θέρμης Σάκης Τζαγκατζής και 

⇒ O Μάγειρας Α΄ Φάνης Ιωάννου.