Εθελοντική αιμοδοσία στο Νέο Ρύσιο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου - Η ανακοίνωση της Κοινότητας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Εθελοντική αιμοδοσία στο Νέο Ρύσιο την Κυριακή 20 Νοεμβρίου - Η ανακοίνωση της Κοινότητας//Η ανακοίνωση της Κοινότητας Ν.Ρυσίου:

Αγαπητοί αιμοδότες και εθελοντές του χωριού μας,
μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, σας προσκαλούμε στην 2η για το 2022 προγραμματισμένη αιμοδοσία της ομάδας αιμοδοτών του Νέου Ρυσίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 09.00-13.00, στο Κέντρο Πολιτισμού Νέου Ρυσίου, σε συνεργασία με την αιμοδοσία του νοσοκομείου Άγιος Παύλος.

Η αιμοδοσία διοργανώνεται από την Κοινότητα Νέου Ρυσίου και συμμετέχουν όλοι οι φορείς του χωριού (Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση, Λαογραφικός Σύλλογος Αρετσού, ΚΑΠΗ Ν. Ρυσίου, Σύλλογοι Γονέων 2ου Γυμνασίου Θέρμης, Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων Ν. Ρυσίου, Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής, Συμβούλιο Νέων Ν.Ρυσίου).

Αξίζει να επισημάνουμε το γεγονός ότι η ομάδα εθελοντών αιμοδοτών Νέου Ρυσίου, από την δημιουργία της, τον Μάρτιο του 2021 μέχρι και σήμερα, εκτός από την γενική προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, βοήθησε 25 συνανθρώπους και συγχωριανούς μας οι οποίοι χρειάστηκαν αίμα, προσφέροντας 32 μονάδες αίματος.
Σας προσκαλούμε στην μεγαλύτερη εκδήλωση εθελοντισμού και αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Εκ μέρους του Συμβουλίου της Κοινότητας Νέου Ρυσίου
Δημητριάδης Γιώργος
Πρόεδρος της Κοινότητας