Θέρμη: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με εισηγητή τον Νάσο Ηλιόπουλο την ερχόμενη Πέμπτη 1/12/2022 - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Θέρμη: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με εισηγητή τον Νάσο Ηλιόπουλο την ερχόμενη Πέμπτη 1/12/2022




Η εκδήλωση με εισηγητή τον Νάσο Ηλιόπουλο συνδιοργανώνεται από τις Οργανώσεις Μελών Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών την ερχόμενη Πέμπτη.



Εκδήλωση για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα διοργανώνει το κόμμα στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη με εισηγητή τον εκπρόσωπο Τύπου, Νάσο Ηλιόπουλο.


Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις Οργανώσεις Μελών Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/12/2022, στις 18.30, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Την ώρα που οι πολίτες υφίστανται διπλή αφαίμαξη λόγω του πληθωρισμού αλλά και των φορολογικών επιβαρύνσεων, εκδιώκονται από τα σπίτια τους για μικροχρέη, παρακολουθούνται από τον Μητσοτάκη και την παρέα του, περιστέλλονται εργασιακά δικαιώματα, δημοκρατικά δικαιώματα, το δικαίωμα στην υγεία, στην εκπαίδευση, στη δημοκρατική ενημέρωση, κατατέθηκε στη Βουλή ο προϋπολογισμός για το 2023. Ένας προϋπολογισμός που αρνείται εμμονικά τη σημερινή πραγματικότητα, συνεισφέροντας στην περαιτέρω αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων. Ανισότητες ήδη οξυμένες από τις πολιτικές επιλογές της παρούσας κυβέρνησης. Η ανατροπή αυτού του καθεστώτος είναι πιο αναγκαία από ποτέ.


Με κύριο στόχο να ακουστεί η γνώμη των πολιτών, οι Ο.Μ. του δήμου Θέρμης διοργανώνουν ανοιχτή πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την επόμενη μέρα».

Θα εισηγηθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις Οργανώσεις Μελων Θέρμης, Μίκρας και Βασιλικών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1/12/2022, στις 18.30, στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης