Συνεχίζονται οι εργασίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών και στην Επ. Οδό Ν. Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Συνεχίζονται οι εργασίες στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – N. Μουδανιών και στην Επ. Οδό Ν. Μουδανιών – Κύκλωμα Κασσάνδρας

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας είναι σε εξέλιξη από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Οι εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Ρυσίου έως τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας/Κασσάνδρας και επί της Επαρχιακής Οδού Νέων Μουδανιών-Κύκλωμα Κασσάνδρας στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Σιθωνίας-Κασσάνδρας έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας.

Οι εργασίες εκτελούνται επί των ερεισμάτων, δεξιά των οδών, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ανά κατεύθυνση και τμηματικά, από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου του 2022, με ώρα έναρξης των εργασιών τις 7.00 π.μ..Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.