Μια δράση του Συλλόγου Επί για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μια δράση του Συλλόγου Επί για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής
//Ανακοίνωση του Συλλόγου Επί

Παιδιά και γονείς διαπαιδαγωγούνται στην οδική ασφάλεια και την ορθή χρήση ποδηλάτου!Ελάτε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Θέρμης με τα παιδιά σας και τα ποδήλατά σας!


Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν διαδραστικά από την ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας  και την ασφαλή χρήση ποδηλάτου.


Μια δράση του Συλλόγου Επί για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παιδιών με στόχο να μυηθούν από μικρή ηλικία στους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας.
Η εκπαίδευση γίνεται με τη χρήση ποδηλάτου και γι’ αυτό θα πρέπει να έρθετε με τα ποδήλατα και το κράνος σας (σε περίπτωση που δεν διαθέτει το παιδί δικό του ποδήλατο, παρέχεται από το πάρκο).


Προτείνεται για ηλικίες 5 έως 12 ετών.

Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο τον Οδηγό οδικής ασφάλειας για παιδιά δημοτικού από το ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς

Οδηγός για γονείς παιδιών Δημοτικού

Ευχαριστούμε την Κυκλοποδηλατική, την ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που κατασκευάζει τα ποδήλατα Clermont εδώ και δεκαετίες, για τη χορηγία ενός Mountain bike Freeland 24” Clermont!

 
https://www.facebook.com/groups/epektasithermis