Ο Φάνης Καρκατζούνης "για το γεφύρι που όλο γίνεται και ποτέ δε γίνεται...." - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Φάνης Καρκατζούνης "για το γεφύρι που όλο γίνεται και ποτέ δε γίνεται...."


//Ανακοίνωση :

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΠΟΥ …… ΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ  ΓΙΝΕΤΑΙ!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τότε που η γέφυρα που ενώνει τον Τρίλοφο και το Πλαγιάρι 
(με 15.000 κατοίκους) κρίθηκε ακατάλληλη και έχει κλείσει ο δρόμος. Από τότε παρά τις διακηρύξεις, τις δεσμεύσεις, τα φυλλάδια δεν έχει προχωρήσει καμιά ενέργεια, παρά μόνο μελέτες.

Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι των 2 χωριών είναι μεγάλη και η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.

Φαίνεται και μέσα από το παράδειγμα της γέφυρας ότι το αστικό κράτος (κυβέρνηση, περιφέρεια, δήμος) είναι πολύ γρήγορο και αποτελεσματικό όταν θέλει να εξυπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα, αλλά πολύ αργό και ανίκανο όταν πρόκειται για στοιχειώδεις λαϊκές  ανάγκες. Αυτό το δρόμο υπηρετούν και οι σημερινοί και οι προηγούμενοι κυβερνώντες, που προσπαθούν να ξαναεμφανιστούν ως "σωτήρες" του λαού.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ

Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής, τους τοπικούς φορείς 
να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Να οργανωθούν και να απαιτήσουν με όλους τους τρόπους την άμεση ανέγερση της γέφυρας με κρατική χρηματοδότηση. 
Να ζητήσουν τις ευθύνες από όλους τους υπευθύνους σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο για όλη αυτή την κοροϊδία, γυρνώντας την πλάτη σε παλιούς και επίδοξους σωτήρες.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης έχουν θέσει ήδη ερώτημα για το θέμα για την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 7μμ στον Τρίλοφο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Φάνης Καρκατζούνης
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου