Κοινότητα Περιστεράς: Καινούργια τμήματα παραδοσιακών χορών και χορωδίας περιμένουν τους κατοίκους του χωριού - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Κοινότητα Περιστεράς: Καινούργια τμήματα παραδοσιακών χορών και χορωδίας περιμένουν τους κατοίκους του χωριού



//Ανακοίνωση της Κοινότητας Περιστεράς


Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να δημιουργηθούν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών και τμήματα χορωδίας μέσω του πολιτιστικού κέντρου του δήμου Θέρμης. 

Ήταν κάτι που ζητήσαμε από τον πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ.Γιώργο Αγγέλου τον οποίο ευχαριστούμε διότι ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημά μας. 

Όσοι ενδιαφέρεστε είτε για τους εσάς είτε για τα παιδιά σας, παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. 

Υπάρχουν αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην κοινότητα τις οποίες πρέπει να συμπληρώσει ο καθένας έτσι ώστε να δούμε τι ενδιαφέρον υπάρχει και να προχωρήσουμε στη δημιουργία τμημάτων. 
Η εγγραφή για τον κάθε ένα είναι 5 ευρώ, η συμμετοχή ανά μήνα στη χορωδία είναι 5 ευρώ, η συμμετοχή ανά μήνα για εκμάθηση παραδοσιακών χορών (διάρκεια μαθήματος 90 λεπτά την εβδομάδα) ενηλίκων είναι 9 ευρώ ενώ των παιδιών 8 ευρώ. 

Αν εγγραφούν παραπάνω από ένα άτομο της ίδιας οικογένειας υπάρχει έκπτωση, το ίδιο και αν ανήκετε σε κάποια από τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, ανέργοι ΟΑΕΔ κλπ) 


Για τα μέλη του ΚΑΠΗ είναι δωρεάν. 

Για το κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος Δημήτρης Ντισλής