«Φεγγάρι του Κυνηγού»: Το «Ματωμένο Φεγγάρι» του Οκτωβρίου - Πότε έχουμε Πανσέληνο και τι σημαίνει για κάθε ζώδιο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

«Φεγγάρι του Κυνηγού»: Το «Ματωμένο Φεγγάρι» του Οκτωβρίου - Πότε έχουμε Πανσέληνο και τι σημαίνει για κάθε ζώδιοΜπορεί οι καλοκαιρινές Πανσέληνοι να συνοδεύονται από μια ατμόσφαιρα ρομαντισμού, όμως εκείνες του φθινοπώρου και του χειμώνα περιβάλλονται από μυστήριο και, συχνά, φόβο. Αυτό υποδηλώνει και το όνομα της Πανσελήνου του Οκτωβρίου, «Ματωμένο Φεγγάρι», αν και ο λόγος που το πήρε δεν είναι τόσο ανατριχιαστικός όσο φαίνεται: 
Παραδοσιακά, εκείνη η νύχτα είναι αρκετά φωτεινή ώστε κάποιος να βγει για κυνήγι και να αναζητήσει θηράματα, που έχουν αρχίσει να συσσωρεύουν λίπος ενόψει του χειμώνα. Για τον ίδιο λόγο ονομάζεται και «Φεγγάρι του Κυνηγού». Φέτος την περιμένουμε στις 9 του μήνα και παρόλο που δεν θα είναι τόσο ανατριχιαστική όσο ακούγεται, για κάποια ζώδια κρύβει δοκιμασίες. Ας δούμε τι σημαίνει για κάθε ένα από αυτά.

Κριός: Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δείξετε σεβασμό προς το σύντροφο ή το αντικείμενο του πόθου σας και ακούστε προσεκτικά ό,τι έχει να σας πει. Θα σας φανεί χρήσιμο αυτόν το μήνα.

Ταύρος: Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου μπορεί να επηρεάσει πιο έντονα τους φίλους και τους συγγενείς σας, γι’ αυτό φροντίστε να είστε κοντά τους και να τους συμπαρασταθείτε.

Δίδυμοι: Το «Ματωμένο Φεγγάρι» θα σας ευνοήσει. Είναι μια ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να επιλύσετε διαφωνίες με ειρηνικό τρόπο.

Καρκίνος: Αν είστε single, δεν είναι καλή στιγμή να αρχίσετε μια καινούρια σχέση. Είναι προτιμότερο να περιμένετε να περάσει η επίδραση της Πανσελήνου, καθώς αυτές οι μέρες θα σας προκαλέσουν εσωτερική αναταραχή.

Λέων: Γενικά, ο Οκτώβριος περιμένει από εσάς να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να αφεθείτε να σας παρασύρουν οι εξελίξεις. Δεν είναι εύκολο για έναν Λέοντα, αλλά προσπαθήστε το.

Παρθένος: Το φως της Πανσελήνου θα λάμψει πάνω σας, εκμεταλλευτείτε το λοιπόν όπως μπορείτε.

Ζυγός: Αυτές τις μέρες θα νιώσετε ότι χάνετε την ισορροπία σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας: κάντε όμως λίγο υπομονή, θα την ξαναβρείτε σύντομα.

Σκορπιός: Ολόκληρο τον Οκτώβριο θα αφεθείτε να σας παρασύρουν οι εξελίξεις, χαλαρά, χωρίς την ένταση που συνοδεύει συχνά μια Πανσέληνο.

Τοξότης: Μην αφήσετε να σας επηρεάσουν οι εντάσεις αυτού του μήνα. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στη λειτουργία της επιβίωσης, μέχρι να περάσει ο Οκτώβριος.

Αιγόκερως: Η λέξη-κλειδί είναι ο συμβιβασμός. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι γύρω σας και αποφύγετε τις βιαστικές και μεγάλες κινήσεις. Κι αυτό ισχύει για όλο το μήνα.

Υδροχόος: Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε ολόκληρο τον Οκτώβριο, στη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε περισσότερο το σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά.

Ιχθύς: Η Πανσέληνος σηματοδοτεί για εσάς ένα τέλος, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα κακό – μπορεί, απλά, να ολοκληρώσετε μια σημαντική αποστολή σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, γιορτάστε το και προετοιμαστείτε για την επόμενη φάση.