Περιστερά: Βράβευση των εθελοντών με αφορμή τον αγιασμό του νέου πάρκου - Η ανακοίνωση της Κοινότητας και φωτο - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Περιστερά: Βράβευση των εθελοντών με αφορμή τον αγιασμό του νέου πάρκου - Η ανακοίνωση της Κοινότητας και φωτο


//Ανακοίνωση:

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή διότι πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τον αγιασμό του νέου πάρκου, η βράβευση των εθελοντών μας!!!

Σήμερα βραβεύτηκαν οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύουμε μαζί καθημερινά τα τελευταία χρόνια. Είναι οι άνθρωποι που με στηρίζουν, που είναι δίπλα μου σε όλα και κυρίως που με αγαπούν... Φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία, όλοι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μου τα τελευταία τρία χρόνια και θα είναι οικογένειά μου για πάντα... Όλοι μαζί δουλεύουμε ακατάπαυστα, με μεράκι και όρεξη, παρακινούμενοι από ένα πράγμα, από την αγάπη για τον τόπο μας!

Θα μπορούσα να μιλάω πάρα πολύ ώρα για αυτούς τους ανθρώπους καθώς επίσης και για όλα τα καλά που έχουν προσφέρει στον τόπο μας!!! Δεν θα το κάνω όμως γιατί ότι και να πω είναι λίγο και γιατί μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί το έργο τους με το που πατήσει το πόδι του στο χωριό μας...

Το έργο τους είναι εμφανές...

Την σημερινή εκδήλωση την σχεδιάσαμε με τον δήμαρχο Θέρμης κ.Θεόδωρο Παπαδόπουλο, τον οποίο ευχαριστώ θερμά γιατί ήταν από την αρχή θετικός σε όλα και και έτσι βγήκε το σημερινό όμορφο αποτέλεσμα! Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε για όσα έχουν κάνει, αλλά και για να τους δώσουμε τη δύναμη να συνεχίσουν να κάνουν κι άλλα περισσότερα...

Κατά την ομιλία του ο δήμαρχος εξήρε την προσφορά των εθελοντών και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Έκανε την απονομή τιμητικής πλακέτας, την οποία παρέλαβε ο γηραιότερος των εθελοντών κ.Απόστολος Γουλιός.

Ευχαριστούμε που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας οι παρακάτω:
Βουλευτής και πρώην υπουργός κ Σωκράτης Φάμελλος.
Οι αντιδήμαρχοι κ.Τσολάκης Απόστολος, κ.Μουστάκας Βασίλειος, κ.Κουγιουμτζίδης Κώστας.
Η εντεταλμένη σύμβουλος σε κοινωνικά θέματα κ. Χατζηδημητρίου Φανή.
Η επικεφαλής της παράταξης παρέμβαση πολιτών κ Άννα Τσιφτελίδου.
Η κοινοτική σύμβουλος Βασιλικών κ.Σαλαγκούδη, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Περιστεράς κ.Γουλιός Δ και κ.Κώττη Β.
Τέλος ένα ευχαριστώ στον πατέρα Ευθύμιο που τέλεσε τον αγιασμό, καθώς επίσης και στον ψάλτη μας και πρώην Πρόεδρο Περιστεράς κ.Κουτσιλά Γεώργιο.
Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω όλους εσάς πού βρεθήκατε σήμερα στο συγκεκριμένο χώρο και μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Η παρουσία όλων μας σήμερα εκεί ήταν τιμή για όλους αυτούς που έχουν εργαστεί εθελοντικά τα τελευταία αυτά χρόνια.

Για ακόμη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω:
Τον κ.Κώστα Τζογανάκη διότι προσέφερε τους μηχανισμούς για το συντριβάνι και τον κ. Παντελή Τσατση γιατί ήταν ο συνδετικός κρίκος και βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του.
Τον συγχωριανό μας κύριο Γεώργιο Καραβασίλη διότι προσέφερε τέσσερις κολώνες ηλεκτροφωτισμού.
Τον κ.Καραδουλαμά "Ξυλοδομή", για την πολύ όμορφη ξύλινη πινακίδα που κατασκεύασε για το πάρκο μας.
Όλα τα συνεργεία και τις υπηρεσίες του δήμου Θέρμης που πέρασαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του.

Ο μπουφές της σημερινής ημέρας με γλυκά, αλμυρά κεράσματα, χυμούς και αναψυκτικά ήταν προσφορά πολλών νοικοκυρών του χωριού μας, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μία φορά!

Για το κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής