Καταγγελία - Θέρμη: "Ράντιζαν με drone λίγα μέτρα από εκεί που προπονούνταν τα παιδιά μας"! - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Καταγγελία - Θέρμη: "Ράντιζαν με drone λίγα μέτρα από εκεί που προπονούνταν τα παιδιά μας"!

 


Στη THERMISnews.gr γίναμε παραλήπτες παραπόνων σχετικά με ασυνείδητο πολίτη, ο οποίος χρησιμοποίησε drone για να ραντισει χωράφι με άγνωστο υγρό δίπλα σε χώρο που έπαιζαν παιδιά.
 
Το περιστατικό συνέβη βραδυνές ώρες, την περασμένη Παρασκευή και συγκεκριμένα σε χωράφι πολύ κοντά γήπεδα τένις στο ΔΑΚ Θέρμης


Σύμφωνα με την καταγγελία του Π.Μ. ο οποίος μας παραχώρησε τις παραπάνω φωτο, άγνωστος, από μακρινή απόσταση τηλεκατεύθυνε drone το οποίο ραντιζε με υγρό που είχε έντονη οσμή φαρμάκου το χωράφι ακριβώς δίπλα στην εικονιζόμενη περίφραξη.  
Οπως αναφέρεται, εκείνη την ώρα είχαν προπόνηση παιδιά 7-11 ετών στον εξωτερικό χώρο του Τένις και όπως ήταν φυσικό επικράτησε έντονη ανησυχία από τους παρευρισκόμενους. 
Οταν ο Π.Μ φώτισε με τον φακό του προς την κατεύθυνση του άντρα που χειριζόταν το drone, εκείνος το κάλεσε πίσω και έφυγε.

Αν και δε μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά το είδος και τον σκοπό του ψεκασμού, με δεδομένο ότι υπήρχαν αθλούμενοι εκείνη την ώρα στον χώρο, λίγα μέτρα μακριά, το καθιστά ανησυχητικό και σίγουρα δε θα πρέπει να επαναληφθεί.