Βασιλικά: Σε άτυπη ηλεκτρονική διαβούλευση καλεί ο πρόεδρος της Κοινότητας τους κατοίκους για τη μεταστέγαση του Ειρηνοδικειου και του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Βασιλικά: Σε άτυπη ηλεκτρονική διαβούλευση καλεί ο πρόεδρος της Κοινότητας τους κατοίκους για τη μεταστέγαση του Ειρηνοδικειου και του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών



Την άποψη των κατοίκων ζητεί ο πρόεδρος των Βασιλικών Α.Καρακώττας για τη μεταστέγαση του Ειρηνοδικειου και του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών με στόχο την "αναζωογόνηση της Τοπικής Αγοράς και Οικονομίας". Σύμφωνα δε με τη δημοσίευσή του, φαίνεται να έχει και την υποστήριξη του Χ.Φάσσα 

Ακολουθεί η δημοσίευση:


Φίλες και φίλοι μου, συμπολίτες της Κοινότητας Βασιλικών, θέλω τη γνώμη σας στο ενδεχόμενο μεταφοράς του Ειρηνοδικειου Βασιλικών από την ήδη μεμακρυσμενη υπάρχουσα θέση (πρώην Λύκειο Βασιλικών) στη θέση π Τράπεζα Πειραιώς Βασιλικών.

Επισης θέλω τη γνώμη σας στο ενδεχόμενο μεταφοράς του Κέντρου Πολιτισμού Βασιλικών από την ήδη υπάρχουσα μεμακρυσμενη θέση (πρωην Λύκειο Βασιλικών) στη θέση του π Υποθηκοφυλακειου Βασιλικών καθώς και το ενδεχόμενο Δημιουργίας Πολυχώρου Πολιτισμού, Μουσείου Ιστορίας και Λαογραφίας στον χώρο αυτό των Αποθηκών που ανήκουν στη Τράπεζα Πειραιώς. Απαιτείται βουληση και απόφαση του Δήμου Θέρμης προς μίσθωση των ακινήτων.

Αυτό είναι μια πρότυπη μορφή ηλεκτρονικής διαβούλευσης ώστε να αποτυπωθεί η γνώμη της Τοπικής Κοινωνίας που ευελπιστώ να συμφωνει διότι με αυτή τη κίνηση θα λυθούν προβλήματα από την υπάρχουσα λειτουργία του Ειρηνοδικειου Βασιλικών αλλά και θα αναζωογονηθει η Τοπική Αγορά και Οικονομια μεταφέροντας δομές και πολιτιστικά κέντρα εντός του ιστού της Κωμοπολης.

Ύστερα από τις απόψεις σας και λαμβάνοντας τες υπόψιν θα εισηγηθώ του θέματος στο επόμενο Κοινοτικό Συμβούλιο Βασιλικών προς συζήτηση και ψήφιση.

Ήδη από εμένα ως Πρόεδρος Κοινότητας Βασιλικών Δήμου Θέρμης έχουν γίνει ενέργειες προς αυτή τη κατεύθυνση όπως επίσης και Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου Θέρμης πχ "ο Δήμος μας Αύριο" με επικεφαλής τον κ.Φάσσα συνηγορούν και συμφωνούν σε αυτη την μεταφορά στέλνοντας έγγραφα προς τους αρμοδίους και περιμένω και από τις υπόλοιπες Παρατάξεις του Δήμου Θέρμης τις απόψεις τους.