Μεγάλες αλλαγές στη Super League – Έτσι θα βγαίνει ο πρωταθλητής - Πότε θα τελειώνει το πρωτάθλημα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Μεγάλες αλλαγές στη Super League – Έτσι θα βγαίνει ο πρωταθλητής - Πότε θα τελειώνει το πρωτάθλημα



Η παταγώδης αποτυχία στην Ευρώπη φέρνει εξελίξεις στη Super League! Τα πρώτα σενάρια που κυκλοφορούν για την επόμενη σεζόν, πότε θα τελειώνει το πρωτάθλημα και πώς θα είναι πλέον η διαδικασία των πλέι οφ.

Τις τελευταίες ώρες η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα... μυρίζει μπαρούτι, μιας και έχει χαμός με ορισμένα σφυρίγματα που έγιναν κατά τη διάρκεια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν γίνονται και κινήσεις με σκοπό να αλλάξει εκ νέου το σύστημα διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος!

Μπορεί οι ομάδες να διαφωνούν σε αρκετά πράγματα και να έχουν στιγμές... έντασης, ωστόσο υπάρχει σύμπνοια στην πλειοψηφία τους για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις αρχές του Μάϊου.



Ένας σημαντικός... παράγοντας που έχει πέσει αυτό στο τραπέζι δεν είναι άλλος από την παταγώδη αποτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου για διάκριση στην Ευρώπη, μιας και η μόνη ομάδα που συνεχίζει Σεπτέμβρη μήνα είναι ο Ολυμπιακός και αυτό είναι κάτι πολύ... βαρύ για μια χώρα που κάποτε είχε βγάλει τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ.



Κοινώς, θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες μέρες ξεκούρασης για τις ομάδες, που ξεκινούν τα προκριματικά από τον Ιουλίου!

Αυτή τη στιγμή ένα αρκετά πιθανό σενάριο... αλλαγής που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να παίζουν πλέι οφ από την πρώτη έως την όγδοη θέση και να παίζουν αντίστοιχα στα πλέι άουτ από την ένατη έως την τελευταία θέση. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα ματς να γίνουν και... μονά, με το πλεονέκτημα να το έχουν αυτοί που κατακτούν τις πρώτες τέσσερις θέσεις.

Μένει να δούμε, βέβαια, εάν θα πέσει και άλλη πρόταση στο τραπέζι, ωστόσο αυτή τη στιγμή η αλλαγή των ομάδων που θα παίζουν play off και play out φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο!

sportdog.gr