Περιστερά: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Περιστερά: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα


//Ανακοίνωση της Κοινότητας Περιστεράς-Εθελοντική Ομάδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που προγραμματίσαμε και διοργανώσαμε για την οικονομική ενίσχυση του ναού μας, του ιερού ναού Αγίου Ανδρέα Περιστεράς.


Ευχαριστούμε ολόθερμα τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ ΘΕΟΚΛΗΤΟ και τους Παν. Αρχιμ. π. Δωρόθεο Ζέρβα, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και π. Θεόκλητο Παρδάλη και τον Διάκονό του π. Νικόλαο Τσεπίση. 

Αφού επιθεώρησαν τις τελευταίες εργασίες στον αναπαλαιωθέντα Ναό, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και η βραδιά ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Σεβασμιωτατου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο μας κ.Θεόδωρο Παπαδόπουλο για όλη τη στήριξη του, σε ότι και να χρειαστήκαμε για την εκκλησία μας! 


Επίσης ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ.Αγγελου και τον αντιπρόεδρο κ.Κοντοπίδη για τη βοήθεια που μας παρείχαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Τέλος ένα ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο κ.Μουστάκα και την Τεχνική υπηρεσία για όλες τις εργασίες που κάναμε μέσα στην εβδομάδα, προκειμένου να είναι όλα τέλεια για τη χθεσινή βραδιά.

Ακόμη ευχαριστούμε την εκκλησιαστική επιτροπή και τον πάτερ Ευθύμιο για την άψογη συνεργασία.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές μας που μέρες τώρα εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να φέρουμε εις πέρας τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Φυσικά ότι και να κάνουμε εμείς, όσες εκδηλώσεις και αν διοργανώσουμε δεν θα έχουν ουσία αν δεν είστε όλοι εσείς, να τις αγκαλιάζετε και να τις στηρίζετε με την τόσο μεγάλη συμμετοχή σας!!!!

Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τους χορηγούς μας για τα δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο αγορά μας. Είναι οι Βαρλάμης Δημήτρης του Αθ χωματουργικές εργασίες, farcom, Tupperware, Καπιταλης ΑΕ, Αφοί Λαμπερη. Επίσης τον κ.Καραβασιλη Γεώργιο, επιχειρηματία συντοπίτη μας για την δωρεά 500€ στην εκκλησία μας.

Στην χθεσινή βραδιά παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Μουστάκας Β, ο αντιπρόεδρος ΔΕΠΠΑΘ κ. Κοντοπίδης, ο επικεφαλής της παράταξης ο δήμος μας αύριο και δημοτικός σύμβουλος κ.Φάσσας Χ, η δημοτική σύμβουλος κ.Κουτρη Λ , η πρόεδρος της Αγίας Παρασκευής κ.Μαιρη Τζιόλα-Τσιουβάκα, ο πρόεδρος του Αγίου Προδρόμου Χαλκιδικής κ.Γεωργακούδης Στελ, ο κ. Πάζης Κων εκλεγμένο μέλος Νομαρχιακής ΝΔ και οι τοπικοί σύμβουλοι Βαρλάμης Δ, Γουλιος Δ και Κώττη Β.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και σας περιμένουμε όλους, στα εγκαίνια του Ναού μας στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου ...!

Για το Κοινοτικό συμβούλιο
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Ντισλής