Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών διοργανώνει διήμερη καλλιτεχνική δράση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λειβαδιωτών διοργανώνει διήμερη καλλιτεχνική δράση για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της



//Ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί Φίλοι,
👉 Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στις καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Λιβάδι και θα διεξαχθούν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.


Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

α) Παρασκευή 12 Αυγούστου
-10:30. Αγώνας δρόμου για παιδιά και εφήβους. Η εκκίνηση θα γίνει στο Ηρώο.
-19:00 Ποδηλατικός αγώνας για παιδιά και εφήβους. Η εκκίνηση θα γίνει στην Κοινότητα


β) Σάββατο 13 Αυγούστου
- 11:00. Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για τα παιδιά.
- 18:30 Διελκυστίνδα για παιδιά και εφήβους.
- Ώρα 22:00. “Night Trail”, βραδινή διαδρομή 5 χλμ. Εκκίνηση από το Ηρώο. Θα δημιουργηθεί 1 γκρουπ μόνο και θα πορεύονται όλοι μαζί. Απαραίτητος εξοπλισμός: μακρύ παντελόνι ή κολάν, φακός κεφαλής, μπαστούνι και νεράκι.

γ) Διαγωνισμός Ζωγραφικής για τους μικρούς μας φίλους. Την Πέμπτη 11 Αυγούστου από τις 11:00-13:00 από το χώρο του σχολείου θα διανέμονται σε όλα τα παιδάκια που θέλουν να λάβουν μέρος, μικρό ντοσιέ με ακουαρέλα και μπογιές. Όλα τα παιδιά θα ζωγραφίσουν σπίτι τους. Το Σάββατο το πρωί από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 θα παραδοθούν οι ζωγραφιές στο χώρο του σχολείου σε εκπρόσωπο του Συλλόγου. Το θέμα ζωγραφικής είναι ελεύθερο και σχετικό με τη ζωή στο Λιβάδι.

δ) Διαγωνισμός έκθεσης για παιδιά: Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν, θα συγγράψουν στο σπίτι τους μία έκθεση με θέμα: “Τι σας αρέσει περισσότερο στο Λιβάδι και τι ονειρεύεστε για να δημιουργηθεί στο χωριό μας“
Οι ιστοριούλες θα δοθούν πάλι το Σάββατο 10:00-13:00 σε εκπρόσωπο του Συλλόγου, στο σχολείο.

Οι βραβεύσεις των νικητών στις καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες θα γίνουν τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, το απόγευμα.



Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά αυτές τις εορταστικές ημέρες!