Δημοτική βιβλιοθήκη /Πινακοθήκη Θέρμης : Διαδραστικό Εργαστήριο «Οι Χνουδωτοί μας φίλοι» - THERMISnews.gr

Τελευταία Νέα:

Δημοτική βιβλιοθήκη /Πινακοθήκη Θέρμης : Διαδραστικό Εργαστήριο «Οι Χνουδωτοί μας φίλοι»


//Aνακοίνωση του Πολιτισμού Αθλητισμού  Δήμου Θέρμης


Διαδραστικό Εργαστήριο «Οι Χνουδωτοί μας φίλοι»

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022/ΩΡΑ 19:30 /ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος «Άκουσε Δές Μάθε Γέλα» .Ε 2022.gr

Εμψυχώτρια: Margarita Kosior Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας/Συντονίστρια Αγγλόφωνης Παιδικής Λέσχης ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού “Toby to the rescue” από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Margarita Kosior, με εικονογράφηση της Εβίτας Παπακωνσταντίνου. Η ιστορία είναι γραμμένη στα Αγγλικά.
Ο Toby είναι ένας αδέσποτος σκύλος που ζει σε ένα πάρκο. Όταν μια μέρα συναντάει τον Nick, ένα αγόρι που κάνει βόλτα στο πάρκο με τη μαμά του, οι ζωές και των δύο αλλάζουν για πάντα.

 Η μαμά, όμως, είναι πάντα εκεί να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της και μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε για τις ευθύνες του ανθρώπου απέναντι στα ζώα συντροφιάς, και κυρίως τα σκυλιά.

Η εκπαιδευτική εμπειρία, πέρα από τη διαδραστική αφήγηση, περιλαμβάνει επίσης κίνηση, τραγούδι, παιχνίδι ρόλων και χειροτεχνία, αφού τα παιδιά θα φτιάξουν ένα δωράκι έκπληξη για τα αδεσποτάκια της καρδιάς τους!

Παράλληλα στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από τους «χνουδωτούς φίλους» που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του «Αδέσποτου Πλανήτη».